Valorant davranış uyarısı aldıktan sonra ne olur?

Haklısın ki zaten öyle toxiclik yapmıyorum yapandanda nefret ederim ama küfür çok toxic insanlar gelince ediyorum ki bir daha etmem zaten.
Tavsiyem sesli ve normal sohbeti kapatman. Platin-Elmasa kadar kullanmasan da bir zararı olmaz. Daha üstü ligdeysen bir şey diyemem.

Sesli ve yazılı sohbet yüzünden attığım raporların çoğuna "kişi kalıcı olarak uzaklaştırıldı" uyarısı ile dönüş sağlanıyor. Takibe alınmış olabilirsin.

Sesli ve yazılı sohbet yüzünden attığım raporların çoğuna "kişi kalıcı olarak uzaklaştırıldı" uyarısı ile dönüş sağlanıyor. Takibe alınmış olabilirsin.

Ya zaten Valorant'ta çok toxic var ve Silver elodan çıkılmıyor bende bazen çok toxic insanlara küfür ediyorum. Bir daha zaten küfür etmem ki toxiclik yapıp maç falan satmıyorum umarım bir şey olmaz hesabıma çok para yatırmamıştım.

Tavsiyem sesli ve normal sohbeti kapatman. Platin-elmasa kadar kullanmasan da bir zararı olmaz. Daha üstü ligdeysen bir şey diyemem.

Silver'ım ve çok toxic geldiği için bazen gerçekten sinir oluyorum bir daha zaten plata kadar dediğin gibi sadece info veririm zaten toxiclik falan yapmıyorum bir şey olacağını sanmam inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…