Valorant Delipop Hançer alınır mı?

ElasySK

Decapat
Daha fazla  
Hesabımı açalı 1 ay olacak. Yağmacı karambit ve Asil Vandal'ım bulunuyor fakat, ben bıçak olarak hesabı açtığımdan beri RGX kelebek istiyordum. Şu an zamlı zaten biliyorsunuz delipop hançer 500 TL civarında. En ucuz sitede 3400 VP 360 TL. Hesabımda 4900-5000 VP arası VP var. Çok almak istiyorum fakat, daha fazla para vermek istemiyorum. Sizce ne yapayım?

Dosya Ekleri

• 1683825717591.png
    1683825717591.png
    89,3 KB · Görüntüleme: 94
Hesabımı açalı 1 ay olacak. Yağmacı karambit ve Asil Vandal'ım bulunuyor fakat, ben bıçak olarak hesabı açtığımdan beri RGX kelebek istiyordum. Şu an zamlı zaten biliyorsunuz delipop hançer 500 TL civarında. En ucuz sitede 3400 VP 360 TL. Hesabımda 4900-5000 VP arası VP var. Çok almak istiyorum fakat, daha fazla para vermek istemiyorum. Sizce ne yapayım?
Bunu aldığında gerçekten mutlu olacaksan al. İnsanlar çoğu şeyi kendilerine güzel göründüğü için almak ister.
Bahsettiğin para pek de yüksek bir mebla değil.

Bunu dediğim için linç yiyeceğim ama Valorant'ta bir skinden sıkılınca yapabileceğin tek şey yenisini almak olduğu için bence Valorant'ta skin alınmamalı.
Ben de öyle düşünüyorum. Topluluk pazarı gibi satış yapamıyorsunuz ve çoğu kişi aldığı skinden sıkıldığını belirtiyor.

Pixele para ödeme

Bence alınmaz rgx kelebek daha güzel hançer eskidi artık ama seviyorsan al tabi. Hepsi sıkıyor bir süre sonra 12 bıçak var sanırım animasyonlu hepsi sıktı.

Şu an almadım daha 205 TL'ye 1850 VP aldım şu an duruyor bir sürü VP mantıksız gibi geldi bana da alırsam yazarım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı