Arown Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 135 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2022 #1 İkisi de güzel skin ama hangisini almalıyım kararsız kaldım. Sizin fikriniz nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2022
Levuse Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 2.546 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2022 #2 Bence ejder hançer görünüşünden dolayı delipop biraz çocuksu kaçıyor gibi.
AriceN Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 2.244 Çözümler 15 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 15 Haziran 2022 #3 Ben delipop derim daha çok hoşuma gidiyor.
Zbyrtmr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2018 Mesajlar 2.555 Çözümler 15 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 R5 5600X 16GB 3200MHZ RAM 500GB M.2 SSD MSİ B550M-A PRO Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2022 #4 Arown dedi: İkisi de güzel skin ama hangisini almalıyım kararsız kaldım. Sizin fikriniz nedir? Genişletmek için tıkla... İkisini de sevmem fakat ejder hançer çok fıs duruyor.
Arown dedi: İkisi de güzel skin ama hangisini almalıyım kararsız kaldım. Sizin fikriniz nedir? Genişletmek için tıkla... İkisini de sevmem fakat ejder hançer çok fıs duruyor.
murat_boy93 Centipat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 1.224 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 15 Haziran 2022 #5 Bu tamamen zevk meselesidir. Ejder setim var ama bıçağını almadım almam da. İtici duruyor RGB kelebek ve ağaç balta var mesela değişe değişe kullanıyorum.
Bu tamamen zevk meselesidir. Ejder setim var ama bıçağını almadım almam da. İtici duruyor RGB kelebek ve ağaç balta var mesela değişe değişe kullanıyorum.
Elweald Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 2.086 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer İstanbul 15 Haziran 2022 #6 Arown dedi: İkisi de güzel skin ama hangisini almalıyım kararsız kaldım. Sizin fikriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Tabii ki de delipop hançer eğer marketinize geliyorsa rgx kelebek veya karambit de olabilir.
Arown dedi: İkisi de güzel skin ama hangisini almalıyım kararsız kaldım. Sizin fikriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Tabii ki de delipop hançer eğer marketinize geliyorsa rgx kelebek veya karambit de olabilir.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2022 #7 Levuse dedi: Bence ejder hançer görünüşünden dolayı delipop biraz çocuksu kaçıyor gibi. Genişletmek için tıkla... Ejder vandalda çocuksu kaçıyor yani çocuksu kaçmaya bakmayalımda zevke bakalım.
Levuse dedi: Bence ejder hançer görünüşünden dolayı delipop biraz çocuksu kaçıyor gibi. Genişletmek için tıkla... Ejder vandalda çocuksu kaçıyor yani çocuksu kaçmaya bakmayalımda zevke bakalım.