Gojo_Satoru6 Femtopat Katılım 26 Nisan 2025 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #1 Valorant'ta mağazama delipop judge geldi, pompalıda 1 tane bile olsa skinim olsun istiyorum. Sizce almaya değer mi siz beğeniyor musunuz?
Valorant'ta mağazama delipop judge geldi, pompalıda 1 tane bile olsa skinim olsun istiyorum. Sizce almaya değer mi siz beğeniyor musunuz?
senseiendo97 Kilopat Katılım 8 Ekim 2018 Mesajlar 576 Çözümler 1 29 Nisan 2025 #2 Benim hiç hoşuma gitmiyor ama bu tamamen tercih meselesi. Önemli olan senin ne düşündüğün Artı 0 Eksi
KS KS Gojo_Satoru6 Femtopat Katılım 26 Nisan 2025 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #3 senseiendo97 dedi: Benim hiç hoşuma gitmiyor ama bu tamamen tercih meselesi. Önemli olan senin ne düşündüğün. Genişletmek için tıkla... Sevdiğin judge skini hangisi. Artı 0 Eksi
senseiendo97 dedi: Benim hiç hoşuma gitmiyor ama bu tamamen tercih meselesi. Önemli olan senin ne düşündüğün. Genişletmek için tıkla... Sevdiğin judge skini hangisi.
senseiendo97 Kilopat Katılım 8 Ekim 2018 Mesajlar 576 Çözümler 1 29 Nisan 2025 #4 Gojo_Satoru6 dedi: Sevdiğin judge skini hangisi Genişletmek için tıkla... Dot EXE güzel bana göre ama hiçbir judge skinin de of bu çok güzelmiş demedim açıkçası. Artı 0 Eksi
Gojo_Satoru6 dedi: Sevdiğin judge skini hangisi Genişletmek için tıkla... Dot EXE güzel bana göre ama hiçbir judge skinin de of bu çok güzelmiş demedim açıkçası.
KS KS Gojo_Satoru6 Femtopat Katılım 26 Nisan 2025 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #5 senseiendo97 dedi: Dot EXE güzel bana göre ama hiçbir judge skinin de of bu çok güzelmiş demedim açıkçası. Genişletmek için tıkla... Yıkım elçisi ve sır çiçeği daha çok istiyorum aslında ama gelir mi bilmiyorum ondan düşündüm alsam mı diye. Artı 0 Eksi
senseiendo97 dedi: Dot EXE güzel bana göre ama hiçbir judge skinin de of bu çok güzelmiş demedim açıkçası. Genişletmek için tıkla... Yıkım elçisi ve sır çiçeği daha çok istiyorum aslında ama gelir mi bilmiyorum ondan düşündüm alsam mı diye.
senseiendo97 Kilopat Katılım 8 Ekim 2018 Mesajlar 576 Çözümler 1 29 Nisan 2025 #6 Gojo_Satoru6 dedi: Yıkım elçisi ve sır çiçeği daha çok istiyorum aslında ama gelir mi bilmiyorum ondan düşündüm alsam mı diye. Genişletmek için tıkla... Çok judge oynayan birisi değilsen şimdilik bekle istersen. İçine sinmediyse Artı 0 Eksi
Gojo_Satoru6 dedi: Yıkım elçisi ve sır çiçeği daha çok istiyorum aslında ama gelir mi bilmiyorum ondan düşündüm alsam mı diye. Genişletmek için tıkla... Çok judge oynayan birisi değilsen şimdilik bekle istersen. İçine sinmediyse
KS KS Gojo_Satoru6 Femtopat Katılım 26 Nisan 2025 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #7 senseiendo97 dedi: Çok judge oynayan birisi değilsen şimdilik bekle istersen. İçine sinmediyse. Genişletmek için tıkla... Sadece neon ve Raze oynarken bir de belki başka karakter oynarsam bile 1-2 el oynadığım bir silah aslında. Artı 0 Eksi
senseiendo97 dedi: Çok judge oynayan birisi değilsen şimdilik bekle istersen. İçine sinmediyse. Genişletmek için tıkla... Sadece neon ve Raze oynarken bir de belki başka karakter oynarsam bile 1-2 el oynadığım bir silah aslında.
senseiendo97 Kilopat Katılım 8 Ekim 2018 Mesajlar 576 Çözümler 1 29 Nisan 2025 #8 Gojo_Satoru6 dedi: Sadece neon ve Raze oynarken bir de belki başka karakter oynarsam bile 1-2 el oynadığım bir silah aslında. Genişletmek için tıkla... O zaman boşver dostum. İstediğin bi skini gelince alırsın. Artı 0 Eksi
Gojo_Satoru6 dedi: Sadece neon ve Raze oynarken bir de belki başka karakter oynarsam bile 1-2 el oynadığım bir silah aslında. Genişletmek için tıkla... O zaman boşver dostum. İstediğin bi skini gelince alırsın.
KS KS Gojo_Satoru6 Femtopat Katılım 26 Nisan 2025 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #9 senseiendo97 dedi: Çok judge oynayan birisi değilsen şimdilik bekle istersen. İçine sinmediyse. Genişletmek için tıkla... Exo spectra geldi bir de ama elektrik mi yıldırım mı ne o Sett'i aldım ve o sette zaten spectra var gerek yok diye düşündüm almama. Artı 0 Eksi
senseiendo97 dedi: Çok judge oynayan birisi değilsen şimdilik bekle istersen. İçine sinmediyse. Genişletmek için tıkla... Exo spectra geldi bir de ama elektrik mi yıldırım mı ne o Sett'i aldım ve o sette zaten spectra var gerek yok diye düşündüm almama.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.175 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #10 Raze neon oynuyorsan buckyde oynuyorsundur büyük ihtimal, bucky skini daha iyi olur. Artı 0 Eksi