E execae Centipat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #1 Valorant'ta Delipop Vandal ile gidecek bıçak arıyorum. Görüşlerinizi belirtin.
My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.775 Çözümler 2 1 Temmuz 2021 #2 Delipop hançer tabii ki.
E execae Centipat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #3 Silinen üye dedi: Delipop hançer tabii ki. Genişletmek için tıkla... Hançer düşünebilir görüşünüz için teşekkür ederim.
Silinen üye dedi: Delipop hançer tabii ki. Genişletmek için tıkla... Hançer düşünebilir görüşünüz için teşekkür ederim.
maklube Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 1.706 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #4 Asil karambit.
erenspurs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 3.500 Çözümler 23 Yer Tottenham 1 Temmuz 2021 #5 maklube dedi: Asil karambit. Genişletmek için tıkla... Baya yakışır.
Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.690 Çözümler 24 1 Temmuz 2021 #6 Ejder Ateşi. Kesinlikle ve kesinlikle en uyumlu bıçak bu diye düşünüyorum. Hele de Delipop'un kırmızı beyaz rengi ile çok iyi uyuşuyor.
Ejder Ateşi. Kesinlikle ve kesinlikle en uyumlu bıçak bu diye düşünüyorum. Hele de Delipop'un kırmızı beyaz rengi ile çok iyi uyuşuyor.
E execae Centipat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #7 Herixa dedi: Ejder ateşi. Kesinlikle ve kesinlikle en uyumlu bıçak bu diye düşünüyorum. Hele de Delipop'un kırmızı beyaz rengi ile çok iyi uyuşuyor. Genişletmek için tıkla... Çok pahalı be 11.200 VP ile alırsak gider yine bayağı VP.
Herixa dedi: Ejder ateşi. Kesinlikle ve kesinlikle en uyumlu bıçak bu diye düşünüyorum. Hele de Delipop'un kırmızı beyaz rengi ile çok iyi uyuşuyor. Genişletmek için tıkla... Çok pahalı be 11.200 VP ile alırsak gider yine bayağı VP.
maklube Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 1.706 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #8 execae dedi: Çok pahalı be 11.200 VP ile alırsak gider yine bayağı VP. Genişletmek için tıkla... Pazara gelince geliştirmeden deneyip iade edebilirsin ama animasyon falan geliştirirsen iade olmuyor.
execae dedi: Çok pahalı be 11.200 VP ile alırsak gider yine bayağı VP. Genişletmek için tıkla... Pazara gelince geliştirmeden deneyip iade edebilirsin ama animasyon falan geliştirirsen iade olmuyor.
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.114 Makaleler 4 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #9 maklube dedi: Pazara gelince geliştirmeden deneyip iade edebilirsin ama animasyon falan geliştirirsen iade olmuyor. Genişletmek için tıkla... Geliştirmeden Ejder bıçağın nesine bakabilir ki?
maklube dedi: Pazara gelince geliştirmeden deneyip iade edebilirsin ama animasyon falan geliştirirsen iade olmuyor. Genişletmek için tıkla... Geliştirmeden Ejder bıçağın nesine bakabilir ki?
Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.690 Çözümler 24 1 Temmuz 2021 #10 execae dedi: Çok pahalı be 11.200 VP ile alırsak gider yine bayağı VP. Genişletmek için tıkla... Hocam bence gayet ucuz. CS:GO'da en kötü bıçak 600 TL'den başlıyor.
execae dedi: Çok pahalı be 11.200 VP ile alırsak gider yine bayağı VP. Genişletmek için tıkla... Hocam bence gayet ucuz. CS:GO'da en kötü bıçak 600 TL'den başlıyor.