Valorant derece uğurluğu nasıl alınır?

Makaleler
13
Arkadaşlar, şu anda Yücelik 1 rankım var fakat 10 maç kazanı tamamlamadım, 8 maç kazandım yine de yücelik uğurluğu gelir mi? İlla 10 maç kazanmam lazım mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Valorant'ta her bölümde 3 kısım var, her kısımda yeni bir Battle Pass oluyor, ve kısım bittikten sonra Ranklar siliniyor, eğer kısım 3. kısımsa ve bittiyse yeni bölüme geçiliyor ve 3 kısımdan bitirdiğin en yüksek rankın uğurluğu veriliyor. Şuan 3. kısımdayız yani bittiği zaman uğurluğunu alabileceksin.

Ben geçen sezon 100'ün üzerinde maç kazandım yine de verilmedi uğurluk..
Dostum geçen sezon değil geçen kısım sezon tamamen bitene kadar yani 3 kısım tamamen bitene kadar uğurluk vermez mesela bu kısım bu sezonun son kısmı olduğu için uğurluk verecek.
Arkadaşlar, şu anda Yücelik 1 rankım var fakat 10 maç kazanı tamamlamadım, 8 maç kazandım yine de yücelik uğurluğu gelir mi? İlla 10 maç kazanmam lazım mı?

Valorant'ta her bölümde 3 kısım var, her kısımda yeni bir Battle Pass oluyor, ve kısım bittikten sonra Ranklar siliniyor, eğer kısım 3. kısımsa ve bittiyse yeni bölüme geçiliyor ve 3 kısımdan bitirdiğin en yüksek rankın uğurluğu veriliyor. Şuan 3. kısımdayız yani bittiği zaman uğurluğunu alabileceksin.

Biliyorum kısımları kısımların ilkini Plat, ikincisini yücelik, şuankinde de yüceliğim ama hani 10 maç kazan diyor ya onu yapmadım 8 maç kazandım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı