3 349155 Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 435 Çözümler 3 7 Eylül 2023 #11 Plat 2 oyuncusuyum ve Plat 2 batağından çıkamıyorum. Her taraf smurf dolu.
Tufur Decapat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 554 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #12 349155 dedi: Plat 2 oyuncusuyum ve plat 2 batağından çıkamıyorum. Her taraf smurf dolu. Genişletmek için tıkla... Ben yüce3e kadar anca çıktım yukarlarda da bir şey yok elmasta kalmaya çalışıyorum.
349155 dedi: Plat 2 oyuncusuyum ve plat 2 batağından çıkamıyorum. Her taraf smurf dolu. Genişletmek için tıkla... Ben yüce3e kadar anca çıktım yukarlarda da bir şey yok elmasta kalmaya çalışıyorum.
erkekavcisii Decipat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 1.317 Çözümler 1 8 Eylül 2023 #13 Hera092 dedi: Valorant'ı eğlenmek için arkadaşlarımla oynuyorum, arada sırada dereceli giriyorum rankım altın 2 ama insanın canını sıkacak kişiler var mıdır sizce? Smurf vs çok geliyor diyorlar. Genişletmek için tıkla... Kız iseniz girmeyin bence.
Hera092 dedi: Valorant'ı eğlenmek için arkadaşlarımla oynuyorum, arada sırada dereceli giriyorum rankım altın 2 ama insanın canını sıkacak kişiler var mıdır sizce? Smurf vs çok geliyor diyorlar. Genişletmek için tıkla... Kız iseniz girmeyin bence.
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.153 Makaleler 3 Çözümler 61 8 Eylül 2023 #14 Asosyaller, haber vermeden mute atanlar, çocuklar, smurfler, ergenler vs vs. O elo çok batık. Ranked girmek için elonun en azından immo civarı olması lazım güzel bir oyun deneyimi için. Onun dışında rank kasılacak oyun değil.
Asosyaller, haber vermeden mute atanlar, çocuklar, smurfler, ergenler vs vs. O elo çok batık. Ranked girmek için elonun en azından immo civarı olması lazım güzel bir oyun deneyimi için. Onun dışında rank kasılacak oyun değil.