3 387924 Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 41 29 Mart 2021 #1 Dereceli maç kısıtlaması almışım ama süresine bakamıyorum. Ne chat bölümünde ne de oyna bölümünde yazıyor. Dereceli maçı başlata tıkladığımda kısıtlanan oyuncu yanında oyundaki ismim yazıyor. Başka bir şey yazmıyor.
Dereceli maç kısıtlaması almışım ama süresine bakamıyorum. Ne chat bölümünde ne de oyna bölümünde yazıyor. Dereceli maçı başlata tıkladığımda kısıtlanan oyuncu yanında oyundaki ismim yazıyor. Başka bir şey yazmıyor.
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Mart 2021 #2 1 haftaya geçiyor. Aynısını yaşadım. Artı 0 Eksi
M Muhamemd YILDIZ Centipat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #3 Bende 1 hafta oldu ama geçmeddi. Neden? Artı 0 Eksi
V vadassyagiz Femtopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #4 Muhamemd YILDIZ dedi: Bende 1 hafta oldu ama geçmeddi. Neden? Genişletmek için tıkla... Kalıcı olarak dereceli maçlardan uzaklaştırılmış da olabilirsin.AFK kalmak ve küfür etmek gibi şeyler yaptın mı? Artı 0 Eksi
Muhamemd YILDIZ dedi: Bende 1 hafta oldu ama geçmeddi. Neden? Genişletmek için tıkla... Kalıcı olarak dereceli maçlardan uzaklaştırılmış da olabilirsin.AFK kalmak ve küfür etmek gibi şeyler yaptın mı?