Valorant dereceli maçtan 130 saat yasaklama almak

Makaleler
1
Daha fazla  

1 gün önce dereceli maça girmiştim ve oyundan çıkmak zorunda kaldım, sonra tekrar girdim ve daha 1 saat banım olduğunu öğrendim. Bugün dereceli gireyim dedim, 130 saat ban yemişim. Gir çık yaptım, olmadı. Derecesiz, ölüm kalım girebiliyorum, derecelide 130 saat banım var. Anlamadığım şey zaten çıkmıştım ve ban yemiştim banım bittikten sonra yine ban atıldı bana ve 130 saat. Ticket attım, 1 saniye geçmeden cevap verdiler. Sağ olsunlar çok yardımcı oldular:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ban yemişsin işte. Neden konu açtın?

Çözüldü derken cezayı kaldırdılar mı? Yoksa kalkmadı mı? Aşırı derecede küfür ettiniz mi? Yada oyundaki bir bugu vs. kullandınız mı?
Edit: 130 saat sadece küfürden yiyemezsiniz. AFK'dan da yemezsiniz. Hile kullandığınızı sanmıyorum. İnternet kafede falan oyuna girdiniz mi hiç? Bazen o bilgisayarlarda yüklü hileler olduğu zaman siz kullanmasanız bile onu tespit edip banlayabiliyor sistem.

Dün Faceit CS-GO da başıma gelen olay

Ruslara aptal dediğim için Minerva tarafından 2 gün banlandım. (Ruslar tam bir kanser).

Eğer EU serverlarında oynuyorsan küfürünü türkçe et ruslar rusça akşama kadar sövüyor tık yok TR serverinde sövme boş ver yada içinden söv.

Yer bu arada.

AFK'dan yeniyor. Her ne kadar söylemeye utansam da bende AFK kaldım ve 150 saat ban yedim. Arkadaşım 15 gün yemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…