Egeninefesi Decapat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 58 13 Nisan 2022 #1 Az önce Valorant'ta 20. seviyeye ulaştım, dereceli mod açıldı. "dereceli"ye girecektim ki 7 gün için kısıtlandığımı fark ettim. Halbuki daha maça bile girmedim.
Az önce Valorant'ta 20. seviyeye ulaştım, dereceli mod açıldı. "dereceli"ye girecektim ki 7 gün için kısıtlandığımı fark ettim. Halbuki daha maça bile girmedim.
Yunuss0 Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 2.300 Makaleler 1 Çözümler 7 13 Nisan 2022 #11 Egeninefesi dedi: Kardeşim de aynı hesabı kullanıyor, sanırsam arkadaşıyla bağırarak sesli sohbette toxiclik yapmışlar. Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam, mutlak ondandır, sesli veya metin ile küfür, toxic, takım sabote, bunlar yüzünden ban yersiniz. Artı 0 Eksi
Egeninefesi dedi: Kardeşim de aynı hesabı kullanıyor, sanırsam arkadaşıyla bağırarak sesli sohbette toxiclik yapmışlar. Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam, mutlak ondandır, sesli veya metin ile küfür, toxic, takım sabote, bunlar yüzünden ban yersiniz.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.819 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 13 Nisan 2022 #12 Egeninefesi dedi: Kısıtlama sebebini nereden öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Onu tam bilmiyorum hocam. Artı 0 Eksi
Egeninefesi dedi: Kısıtlama sebebini nereden öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Onu tam bilmiyorum hocam.