lumei Decapat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 549 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek <b> Cyber sec engineer</b> 4 Ağustos 2023 #11 atherisv1 dedi: Maçtan önemli bir durum oluğu çıkmam gerekti, derecesiz maçta. Sonra rapor atmışlar arkamdan ve 1 yıl uzaklaştırma almışım. Genişletmek için tıkla... Aynısı bana da oldu oyunda AFK kaldım diye 1 yol yedim ticket attım ama nafile 1 yıl oynamadım bende
atherisv1 dedi: Maçtan önemli bir durum oluğu çıkmam gerekti, derecesiz maçta. Sonra rapor atmışlar arkamdan ve 1 yıl uzaklaştırma almışım. Genişletmek için tıkla... Aynısı bana da oldu oyunda AFK kaldım diye 1 yol yedim ticket attım ama nafile 1 yıl oynamadım bende
atherisv1 Hectopat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 152 4 Ağustos 2023 #12 691554 dedi: Herhangi bir bug kullanımı sonucu olmuştur büyük ihtimal. Oynanış ihlalleri diyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Tamam sağ ol kanka. 691554 dedi: Herhangi bir bug kullanımı sonucu olmuştur büyük ihtimal. Oynanış ihlalleri diyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Şey oldu adamların hepsi 5 kişi hamamdan geçerken ben pusmuştum hepsini öldürdüm diye olmuş olabilir mi? Gençler şimdi de hata VAL 61 oldu. Son düzenleme: 4 Ağustos 2023
691554 dedi: Herhangi bir bug kullanımı sonucu olmuştur büyük ihtimal. Oynanış ihlalleri diyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Tamam sağ ol kanka. 691554 dedi: Herhangi bir bug kullanımı sonucu olmuştur büyük ihtimal. Oynanış ihlalleri diyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Şey oldu adamların hepsi 5 kişi hamamdan geçerken ben pusmuştum hepsini öldürdüm diye olmuş olabilir mi? Gençler şimdi de hata VAL 61 oldu.
6 691554 Decapat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 529 4 Ağustos 2023 #13 atherisv1 dedi: Tamam sağ ol kanka. Şey oldu adamların hepsi 5 kişi hamamdan geçerken ben pusmuştum hepsini öldürdüm diye olmuş olabilir mi? Gençler şimdi de hata VAL 61 oldu. Genişletmek için tıkla... Val 61 Valorant'tan uzaklaştırma hatasıdır. Dosya Ekleri Screenshot_2023-08-04-12-10-26-231_com.android.chrome.jpg 34,1 KB · Görüntüleme: 42
atherisv1 dedi: Tamam sağ ol kanka. Şey oldu adamların hepsi 5 kişi hamamdan geçerken ben pusmuştum hepsini öldürdüm diye olmuş olabilir mi? Gençler şimdi de hata VAL 61 oldu. Genişletmek için tıkla... Val 61 Valorant'tan uzaklaştırma hatasıdır.