05emocan55 Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 549 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #11 rexashi dedi: Ben sonradan Cyhper oynamaya başladım, Cyhper main oldum ve gayet güzel maçlar geçiriyorum. Bence abartılıcak zorluğu yok, kolayca alışılabilir. Genişletmek için tıkla... Bende Cypher main im ama başta zor olabilir.
rexashi dedi: Ben sonradan Cyhper oynamaya başladım, Cyhper main oldum ve gayet güzel maçlar geçiriyorum. Bence abartılıcak zorluğu yok, kolayca alışılabilir. Genişletmek için tıkla... Bende Cypher main im ama başta zor olabilir.
S singlestar Decapat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2022 #12 Benim bilgisayarım Valorant'ı kaldırsa şu an oyunun en iyisi bendim felaket oynuyorum bir de Jett'le oynuyorum
Benim bilgisayarım Valorant'ı kaldırsa şu an oyunun en iyisi bendim felaket oynuyorum bir de Jett'le oynuyorum
B berkschte Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 291 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Temmuz 2022 #14 Hocam miyagi methodunu deneyebilirsiniz düşman gördüğünüzde size aim sakinliği kazandırıyor belki adam görünce heyecanlanıyorsunuzdur o yüzden adam vuramayabilirsiniz. Bir de hocam daha iyi karakterler deneyebilirsiniz Skye, Omen, Viper, vs.
Hocam miyagi methodunu deneyebilirsiniz düşman gördüğünüzde size aim sakinliği kazandırıyor belki adam görünce heyecanlanıyorsunuzdur o yüzden adam vuramayabilirsiniz. Bir de hocam daha iyi karakterler deneyebilirsiniz Skye, Omen, Viper, vs.
JLX JuuLeyszX Picopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 258 Daha fazla Cinsiyet Kadın 18 Temmuz 2022 #15 Aim Lab uygulamasıyla günde 1 saat çalış en az 5 gün.