Neuteww Decapat Katılım 21 Temmuz 2023 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2024 #1 Merhaba, Valorant'ta hesap çalınmasıyla ilgili bir ticket attım ve 3 kere soru sordu ve üçünüde yanıtladım fakat 1 gündür ne başka soru soruyor ne de hesabımı geri alabildim. Ne yapacağım normal midir?
Merhaba, Valorant'ta hesap çalınmasıyla ilgili bir ticket attım ve 3 kere soru sordu ve üçünüde yanıtladım fakat 1 gündür ne başka soru soruyor ne de hesabımı geri alabildim. Ne yapacağım normal midir?
radaschumi Kilopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 3.473 Çözümler 28 11 Ocak 2024 #2 Bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Sizin de beklemekten başka yapabileceğiniz bir şey yok.
Enderez Centipat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 655 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2024 #3 Sizin için hemen tanıdıkları arıyorum diyeceğim nasıl olur a feddyynin hesabı nasıl çalınır siz rahat olun.
Sizin için hemen tanıdıkları arıyorum diyeceğim nasıl olur a feddyynin hesabı nasıl çalınır siz rahat olun.
volvoseverim Decapat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 595 Çözümler 2 11 Ocak 2024 #4 Enderez dedi: Sizin için hemen tanıdıkları arıyorum diyeceğim nasıl olur a feddyynin hesabı nasıl çalınır siz rahat olun. Genişletmek için tıkla... Benim de babaannem Riot'ta calisiyor. Hemen mesaj cekiyorum. Bu durum kabul edilemez.
Enderez dedi: Sizin için hemen tanıdıkları arıyorum diyeceğim nasıl olur a feddyynin hesabı nasıl çalınır siz rahat olun. Genişletmek için tıkla... Benim de babaannem Riot'ta calisiyor. Hemen mesaj cekiyorum. Bu durum kabul edilemez.
Enderez Centipat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 655 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2024 #5 volvoseverim dedi: Benim de babaannem Riot'ta calisiyor. Hemen mesaj cekiyorum. Bu durum kabul edilemez. Genişletmek için tıkla... Hocam benim de amcaoğulları orada aradım hallediyorlar.
volvoseverim dedi: Benim de babaannem Riot'ta calisiyor. Hemen mesaj cekiyorum. Bu durum kabul edilemez. Genişletmek için tıkla... Hocam benim de amcaoğulları orada aradım hallediyorlar.
volvoseverim Decapat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 595 Çözümler 2 11 Ocak 2024 #6 Enderez dedi: Hocam benim de amcaoğulları orada aradım hallediyorlar. Genişletmek için tıkla... Bir tane de vandal skini benden hediye etsinler.
Enderez dedi: Hocam benim de amcaoğulları orada aradım hallediyorlar. Genişletmek için tıkla... Bir tane de vandal skini benden hediye etsinler.