Valorant destek hesabın ortak kullanıldığını düşünüyor

hilalgkcy

Femtopat
Daha fazla  
Hesabım çalınmıştı, ben de birkaç farklı e-postadan bilet gönderdim kurtarma talebi için ve iki e-postama da birkaç soru geldi. İki e-postadan da doğru cevapladım soruları ve hesabımın sanki 2 sahibi varmış gibi gözüktü ama aslında hesabın tek sahibi benim yani o 2 e-posta da bana ait. Bunu nasıl kanıtlayıp hesabımın banını açtırabilirim? Bilet gönderiyorum ama sürekli aynı şeyi söylüyorlar.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-05-20 000849.png
    Ekran görüntüsü 2025-05-20 000849.png
    42,7 KB · Görüntüleme: 27
  • Ekran görüntüsü 2025-05-20 164548.png
    Ekran görüntüsü 2025-05-20 164548.png
    53,7 KB · Görüntüleme: 25
  • Ekran görüntüsü 2025-05-20 164835.png
    Ekran görüntüsü 2025-05-20 164835.png
    64,9 KB · Görüntüleme: 25
  • Ekran görüntüsü 2025-05-20 164852.png
    Ekran görüntüsü 2025-05-20 164852.png
    85,1 KB · Görüntüleme: 25
Neden tek bir e-posta üzerinden yanıtlamadın da iki e-postadan da hesabı kurtarmaya çalıştın? Gönderdiğin e-postaların SS'leri ile beraber yeni bir ticket aç kurtarmaya çalışanın sen olduğunu IP adresini kontrol ederek teyit etmelerini iste başka aklıma bir şey gelmiyor bol şans.

Hesabım çalınmıştı, ben de birkaç farklı e-postadan bilet gönderdim kurtarma talebi için ve iki e-postama da birkaç soru geldi. İki e-postadan da doğru cevapladım soruları ve hesabımın sanki 2 sahibi varmış gibi gözüktü ama aslında hesabın tek sahibi benim yani o 2 e-posta da bana ait. Bunu nasıl kanıtlayıp hesabımın banını açtırabilirim? Bilet gönderiyorum ama sürekli aynı şeyi söylüyorlar.

Birkaç e-postadan neden bilet gönderiyorsunuz? Normal bir şekilde askıya alınan hesabınız ile ticket açıp olayı saptırmadan askıya alınma sebebini sor. Önünü arkasını düşünerek hareket ederseniz elinizde patlar, Riot gibi desteği güzel olan şirketlere ticket açarken olayları olduğu gibi dürüstçe anlatmanız lazım eğer zaten bir yanlışlık varsa ilgilenen bir şirket olduğu için düzeltiyor. Yani düzgünce bir tane mail üzerinden durumu açıklayın ve olduğu gibi anlatın, verecekleri cevabı düşünerek ona göre yazı yazmayın. Benim de LoL EUW hesabıma başkası girdiği için perma ban yemiş bunu görünce hesaba aylardır girmediğimi ve girmek istediğimde ise perma ban yediğimi gördüm dedim olayı çarpıtmadan. Direkt ilk cevapta, benim iznim dışında giriş yapıldığını anladıklarını söyleyip hesabımı açtılar. Yani adamlar bir sorun varsa çözer siz bildiğinizi yazın dümdüz yazın geçin. Birde farklı e-postalar ile yazınca veya bir sürü ticket açınca yanıt daha hızlı gelmeyecek gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı