A alanyal7 Kilopat Katılım 23 Temmuz 2019 Mesajlar 540 25 Nisan 2020 #1 Valorant'ta DirectX runime hatası alıyorum çözüm nedir?
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 25 Nisan 2020 #2 Hatayi buraya atabilir misiniz. Artı 0 Eksi
Seckinmis Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2017 Mesajlar 1.265 Çözümler 9 Yer İzmir 25 Nisan 2020 #4 Hocam şu YouTube videosunu izleyin ve öyle deneyin işe yaradığını söylemişler. Umarım sorununuz çözülür. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Hocam şu YouTube videosunu izleyin ve öyle deneyin işe yaradığını söylemişler. Umarım sorununuz çözülür. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS A alanyal7 Kilopat Katılım 23 Temmuz 2019 Mesajlar 540 25 Nisan 2020 #5 Sağol bakacağım şimdi. Hocam elle DLL kurmayı pek önermiyorlar bir sorun olur mu? Process hata raporu oluşturacağım fakat oyunun Launcher exe adını bulamadım. @Emre C yardımcı olur musunuz ;( . Son düzenleme: 25 Nisan 2020 Artı 0 Eksi
Sağol bakacağım şimdi. Hocam elle DLL kurmayı pek önermiyorlar bir sorun olur mu? Process hata raporu oluşturacağım fakat oyunun Launcher exe adını bulamadım. @Emre C yardımcı olur musunuz ;( .