Bu hata nedir ne değildir bilmiyorum. Windows 11'i yeni kurdum nasıl düzelteceğim? Biri yardım ederse çok mutlu olurum.
![]()
![]()
Latest Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One Jul 2025 Download
This archive contains the latest version (July 2025) of all VCRedist Visual Studio C++ runtimes, installable with a single click by running the incluwww.techpowerup.com
Bunları kurun.Download DirectX End-User Runtime Web Installer from Official Microsoft Download Center
The Microsoft DirectX® End-User Runtime installs a number of runtime libraries from the legacy DirectX SDK for some games that use D3DX9, D3DX10, D3DX11, XAudio 2.7, XInput 1.3, XACT, and/or Managed DirectX 1.1. Note that this package does not modify the DirectX Runtime installed on your Windows...www.microsoft.com
DirectX için sisteminiz 64 Bit olsa da hem X64 hem X86 olanı kurmalısınız.
İlk attıgınız nedir hocam bir de site karısık biraz nereden indireceğim?
Sol kısımdan download seçeneğini seçip herhangi bir sunucuyu seçeceksin. Daha sonra inen dosyayı zipten çıkarıp klasörün içindeki install all BAT adlı dosyaya sağ tık yapıp yönetici olarak çalıştırın. İşlem tamamlanınca diğer dediğimide kurup bilgisayarı yeniden başlatın.
Hocam ozelden nasıl yazacağım size cok acil bir konu var Windows 11'le ilgili anlar mısınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.