Çözüldü Valorant DirectX Runtime hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Jumrow

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Elektrik-Elektronik Mühendisi
Merhaba diğer konulardaki her şeyi denedim fakat başarılı olmadı. Bütün Visual sürümleri kurulu. Sürücüler güncel. Link açılmazsa vs. bildiriniz. Hata raporu: Process Monitor

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Elle .dll atmadınız değil mi?
Elle de attım. Komple temizleyip sıfırdan da kurdum maalesef olmadı. Format attıktan sonra oldu anlamadım. Bir şeyi eksik kurdum gibi.
Windows'un güncelleştirmesi sonrası Microsoft Store hata vermeye başlamıştı. Her başlangıçta tekrardan açtığı Visual C++ ve DirectX Runtime bu sorundan ötürü açılmıyor. Windows 11'e geçiş yaptım ve herhangi bir sorun kalmadı. Bu sorunu alan arkadaşlar da Microsoft Store'de bir hata olup olmadığını kontrol etsinler.

Artı -1 Eksi
Dostum maalesef olmuyor. Denememiş olsam konu açmazdım.

Elle .dll atmadınız değil mi?
Elle de attım. Komple temizleyip sıfırdan da kurdum maalesef olmadı. Format attıktan sonra oldu anlamadım. Bir şeyi eksik kurdum gibi.
Windows'un güncelleştirmesi sonrası Microsoft Store hata vermeye başlamıştı. Her başlangıçta tekrardan açtığı Visual C++ ve DirectX Runtime bu sorundan ötürü açılmıyor. Windows 11'e geçiş yaptım ve herhangi bir sorun kalmadı. Bu sorunu alan arkadaşlar da Microsoft Store'de bir hata olup olmadığını kontrol etsinler.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı