erenoner Yoctopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2022 #1 Konuda bahsettiğim gibi hata alıyorum log ekliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Logfile MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere. www.mediafire.com Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 45,8 KB · Görüntüleme: 114
Konuda bahsettiğim gibi hata alıyorum log ekliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Logfile MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere. www.mediafire.com
2 292469 Megapat Katılım 19 Nisan 2018 Mesajlar 5.074 Makaleler 5 Çözümler 65 15 Haziran 2022 #2 Bunu silin: C:\Windows\System32\X3DAudio1_7.dll Ardından şunu kurun: DirectX İndirme Aracı Sorun çözülmezse hemen yeni bir ProcMon raporu paylaşın, çözmeye çalışırız. Artı 0 Eksi
Bunu silin: C:\Windows\System32\X3DAudio1_7.dll Ardından şunu kurun: DirectX İndirme Aracı Sorun çözülmezse hemen yeni bir ProcMon raporu paylaşın, çözmeye çalışırız.