Çözüldü Valorant "DirectX runtime" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

yusuf_xd7

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar mühendisi
Proceess monitör hata raporu:Logfile

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
C:\Windows\System32 konumundan hata mesajında bahsedilen dosyayı silin, sonra tekrardan kurun DirectX aracını.

Zamanında birden fazla DLL dosyasını internetten indirip sistem dosyalarına attığınız için oluyor bu durum. Ama bunla beraber sorunun Valorant için çözüleceğini düşünüyorum.

Yani en kesin çözüm format değil mi?

Evet, bu son işlem ile sorun Valorant için çözülür ama attığınız DLL dosyaları başka uygulamalarda sorun yaratır.

İndirdiğiniz DLL dosyalarının ismi varsa formatsız da çözebiliriz.

Evet, bu son işlem ile sorun Valorant için çözülür ama attığınız DLL dosyaları başka uygulamalarda sorun yaratır.

Evet Valorant açıldı teşekkürler.

Normal bir System 32 dosyasında hangi DLL'ler olmalı ben bir ara bayağı DLL atmıştım.

Anladığım kadarıyla sizde indirdiğiniz dosyaların bir listesi System32 klasöründe 4000'den fazla dosya olduğu için bu DLL'leri tek tek bulmamız zor.

Hataların başka uygulamalarda devam etmesi durumunda bu uygulamalar için Process Monitor raporları paylaşabilirsiniz. Ayrı konu açarak.

Normal bir System 32 dosyasında hangi DLL'ler olmalı ben bir ara bayağı DLL atmıştım.

Elle DLL atmanın zararları böyle olur işte.
Format attığın zaman bunları kur. DLL atmaya hiç gerek kalmazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…