Valorant DirectX Runtime hatası

343203

Hectopat
Ne yapsam olmuyor bana bir açıklık getirin, gezmediğim denemediğim yöntem kalmadı.

Bu aracı indirip kurmayı denediniz mi?

Ne yapsam olmuyor bana bir açıklık getirin, gezmediğim denemediğim yöntem kalmadı.
  1. Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve Valorant'ı tekrar açın. Bu, bazen sorunun geçici olabileceği durumlarda çözüm olabilir.
  2. DirectX bileşenlerinin doğru yüklendiğinden emin olmak için DirectX'i güncelleyin. Bu, bilgisayarınızın sistem özelliklerine bağlı olarak farklılık gösterebilir.
  3. Oyunun sistem gereksinimlerini kontrol edin. Valorant'ın minimum sistem gereksinimlerini karşıladığından emin olun. Eğer bilgisayarınız minimum gereksinimleri karşılamıyorsa, oyunu oynamak için yeterli donanıma sahip olmayabilirsin.
  4. Oyunu yeniden yükleyin. Valorant'ı tekrar yükleyerek, bazı eksik veya bozuk dosyaların yeniden yüklenmesi ve DirectX bileşenlerinin yeniden kurulması sağlanabilir.
  5. Bilgisayarınızdaki güncellemeleri kontrol edin. Bazı Windows güncelleştirmeleri, DirectX bileşenleri için gereken güncellemeleri içerebilir.
Eğer yukarıdaki adımlar sorunu çözemezse, Valorant'ın resmi destek ekibi ile iletişime geçmenizi öneririm hocam.

Denedim 15 kez.

4.hariç hepsini denedim. 4. çözümü deniyeceğim.

Aşağıda bağlantısını verdiğim videodaki adımları izleyerek rapor oluşturup paylaşır mısınız?

Raporu VALORANT.exe için oluşturun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Az önce oyunu sildim belki çalışır diye eğer genede olmazsa rapor oluştururum.

@wanetage Logfile.rar

Son düzenleme:
@343203 Oyunu sanal makinede mi oynamaya çalışıyorsunuz?

C:\Program Files (x86)\VMware\VMware Workstation\vmware.exe

Bu arada raporu yanlış almışsınız, vmware.exe için değil de VALORANT.exe için rapor alın. Şu konumda olsa gerek:

C:\Riot Games\VALORANT\live\VALORANT.exe

Pardon otomatik düzeltme vmware yazmış

@wanetage

Son düzenleme:
@343203

Sorunun bu olduğu raporda kesin değil, ama yine de önermek istiyorum.

C:\Windows\System32\xinput1_3.dll

Bu dosyayı silip ardından tekrar şu aracı çalıştırabilir misiniz?

Malesef olmadı -_-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…