martinya Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 217 Çözümler 1 Yer al hoceima fas Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #1 Ben CS'ten Valorant'a yeni geçmiş biri olarak CS’teki sensim 0.60 DPI ise 1600 bu sensi nasıl Valorant'ta bulabilirim yani Valorant'ta nasıl bu sensi yakalayabilirim? Şu an Valorant'ta sensim 0,220 sizce bunu düşürmeli miyim?
Ben CS'ten Valorant'a yeni geçmiş biri olarak CS’teki sensim 0.60 DPI ise 1600 bu sensi nasıl Valorant'ta bulabilirim yani Valorant'ta nasıl bu sensi yakalayabilirim? Şu an Valorant'ta sensim 0,220 sizce bunu düşürmeli miyim?
stalker x Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 428 Çözümler 3 20 Mayıs 2021 #2 CS:GO to Valorant sensitivity converter How to convert your CS:GO sensitivity to Valorant, so you can keep your skills sharp. ag.hyperxgaming.com
CS:GO to Valorant sensitivity converter How to convert your CS:GO sensitivity to Valorant, so you can keep your skills sharp. ag.hyperxgaming.com
I idkwhoamimaybealien Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 607 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #3 Valorant Sensitivity Converter / Calculator buradan ayarlamıştım ben, siz de ayarlayabilirsiniz.
B brkmrs01 Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.332 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #4 Hocam hassasiyetinizi başkasına göre ayarlamayın herkesin kolu farklı poligon a girin orada deneye deneye bulun Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 2.50'deki gibi yapabildiğiniz an o size uygun hassasiyettir genelde o hassasiyete alışmaya çalışın.
Hocam hassasiyetinizi başkasına göre ayarlamayın herkesin kolu farklı poligon a girin orada deneye deneye bulun Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 2.50'deki gibi yapabildiğiniz an o size uygun hassasiyettir genelde o hassasiyete alışmaya çalışın.