Bu oyunu en son 2 ay önce orta ayarlarda 100FPS çatır çatır oynuyordum. Oyunu silmem gerekti.
2 gün önce tekrardan indirdim. Oyunu açtığımda başlıkta belirttiğim hatayı verdi. Görüntü belleğimin driverlerini daha dün güncelledim.
Valoranta ticket attım ama hala dönmediler.
Bu oyunu en son 2 ay önce orta ayarlarda 100FPS çatır çatır oynuyordum. Oyunu silmem gerekti.
2 gün önce tekrardan indirdim. Oyunu açtığımda başlıkta belirttiğim hatayı verdi. Görüntü belleğimin driverlerini daha dün güncelledim.
Ekran kartınızın VRAM'i yetmediği zaman bu hata olur. Oyunu takip etmiyorum veya oynamıyorum ama görüntü veya doku iyileştirmeleri varsa güncellemede hata olabilir.
Arkadaşlar sistem.
GT930MX.
i5 7200u 2.5GHz ( Turbo'lu )
8 GB DDR4 2133MHz RAM.
Ve dediğim gibi ben bu bilgisayarla günümüz Online oyunlarının çoğunu oynayabiliyorum.
Bir dandirik Valorant'ı mı oynayamayacağım. Zaten şu an çok sinirliyim. Tickete bile dönmüyorlar.