Valorant doku yerleştirilirken "görüntü belleğinde yer kalmadı"

QUUENYZ

Hectopat
Daha fazla  
Bu oyunu en son 2 ay önce orta ayarlarda 100FPS çatır çatır oynuyordum. Oyunu silmem gerekti.
2 gün önce tekrardan indirdim. Oyunu açtığımda başlıkta belirttiğim hatayı verdi. Görüntü belleğimin driverlerini daha dün güncelledim.
Valoranta ticket attım ama hala dönmediler.

Son düzenleyen: Moderatör:

GPU'nun VRAM'i olması gerekenden fazla kullanılıyor demek ki PC özelliklerniz ne.

Ekran kartınızın VRAM'i yetmediği zaman bu hata olur. Oyunu takip etmiyorum veya oynamıyorum ama görüntü veya doku iyileştirmeleri varsa güncellemede hata olabilir.

Paging file'ın boyutunu arttırıp tekrar dene olur mu bilmiyorum amafarklı bir oyundaki benzer bir hatada oluyordu diye biliyorum.

Arkadaşlar sistem.
GT930MX.
i5 7200u 2.5GHz ( Turbo'lu )
8 GB DDR4 2133MHz RAM.
Ve dediğim gibi ben bu bilgisayarla günümüz Online oyunlarının çoğunu oynayabiliyorum.
Bir dandirik Valorant'ı mı oynayamayacağım. Zaten şu an çok sinirliyim. Tickete bile dönmüyorlar.
Grafikleri v. Lowa al çöüzünrlük aynı kalsın.
Hatayı oyuna girerken alıyorum. Oyunda değil.

Valorant'ta şu anda bir problem var bende de oyunda 100 120 FPS ile oynarken gelen güncelleme ile 20-90 arası FPS vermye başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…