Akif Ertaş Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 751 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #1 Oyun nedense aşırı donuyor. Açıyorum Alt+Tab yapmazsam gelmiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Oyun nedense aşırı donuyor. Açıyorum Alt+Tab yapmazsam gelmiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Wixre Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 720 Çözümler 2 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: GIGABYTE B450M S2H İşlemci: AMD RYZEN 5 3600 Ssd: XPG 512GB SX8100 PCIe Gen3x4 M.2 SSD Ram: XPG 8GB Gammix D30 Kırmızı 3200MHz Ekran Kartı: EVGA GeForce GTX 1650 SUPER SC ULTRA Klavye: SteelSeries Apex 100 Mouse: Razer Deathadder v2 x Hyperspeed Kulaklık: Razer BlackShark V2 X Kablolu Kulaklık Telefon İphone 13 128Gb Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #2 Zihinsel güçlerime dayanarak sistemini bulamadım. O yüzden herhangi bir yorum yapamıyorum.
Akif Ertaş Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 751 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #3 3050+i3 12100F + 8*2GB RAM. Wixre dedi: Zihinsel güçlerime dayanarak sistemini bulamadım. O yüzden herhangi bir yorum yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Kusura bakma imzamı geçenlerde sildim unutmuşum. Wixre dedi: Zihinsel güçlerime dayanarak sistemini bulamadım. O yüzden herhangi bir yorum yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Sistemden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum ama. Oyunu silip geri yüklemekte istemiyorum internetim yavaş 5 saat yüklenmesini bekliyorum öyle olunca. Hocam neden kimse cevap vermiyor? Abiler ablalar neden el atmıyorsunuz.
3050+i3 12100F + 8*2GB RAM. Wixre dedi: Zihinsel güçlerime dayanarak sistemini bulamadım. O yüzden herhangi bir yorum yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Kusura bakma imzamı geçenlerde sildim unutmuşum. Wixre dedi: Zihinsel güçlerime dayanarak sistemini bulamadım. O yüzden herhangi bir yorum yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Sistemden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum ama. Oyunu silip geri yüklemekte istemiyorum internetim yavaş 5 saat yüklenmesini bekliyorum öyle olunca. Hocam neden kimse cevap vermiyor? Abiler ablalar neden el atmıyorsunuz.
Livo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 3.979 Makaleler 2 Çözümler 24 14 Ağustos 2023 #4 Akif Ertaş dedi: 3050+i3 12100F + 8*2GB RAM. Kusura bakma imzamı geçenlerde sildim unutmuşum. Sistemden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum ama. Oyunu silip geri yüklemekte istemiyorum internetim yavaş 5 saat yüklenmesini bekliyorum öyle olunca. Hocam neden kimse cevap vermiyor? Abiler ablalar neden el atmıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Sen yazınca birinin yazıcağı anlamına gelmiyor bilen yardımcı olur zaten Rio'ta ticket attın mı?
Akif Ertaş dedi: 3050+i3 12100F + 8*2GB RAM. Kusura bakma imzamı geçenlerde sildim unutmuşum. Sistemden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum ama. Oyunu silip geri yüklemekte istemiyorum internetim yavaş 5 saat yüklenmesini bekliyorum öyle olunca. Hocam neden kimse cevap vermiyor? Abiler ablalar neden el atmıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Sen yazınca birinin yazıcağı anlamına gelmiyor bilen yardımcı olur zaten Rio'ta ticket attın mı?
selef Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 994 Çözümler 3 Yer Bohemian Grove Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Ağustos 2023 #5 Oyunu silip tekrar yüklemeyi denedin mi?
Akif Ertaş Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 751 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #6 selef dedi: Oyunu silip tekrar yüklemeyi denedin mi? Genişletmek için tıkla... Denemek istemedim son çare yapmayı düşünüyorum internetim yavaş.
selef dedi: Oyunu silip tekrar yüklemeyi denedin mi? Genişletmek için tıkla... Denemek istemedim son çare yapmayı düşünüyorum internetim yavaş.
selef Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 994 Çözümler 3 Yer Bohemian Grove Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Ağustos 2023 #7 Akif Ertaş dedi: Denemek istemedim son çare yapmayı düşünüyorum internetim yavaş. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle yeniden yüklediğinde sorun kalmayacaktır.
Akif Ertaş dedi: Denemek istemedim son çare yapmayı düşünüyorum internetim yavaş. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle yeniden yüklediğinde sorun kalmayacaktır.
Livo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 3.979 Makaleler 2 Çözümler 24 14 Ağustos 2023 #8 Akif Ertaş dedi: Denemek istemedim son çare yapmayı düşünüyorum internetim yavaş. Genişletmek için tıkla... Konuyu açtığında indirmeye koysan bu saate kadar biterdi zaten.
Akif Ertaş dedi: Denemek istemedim son çare yapmayı düşünüyorum internetim yavaş. Genişletmek için tıkla... Konuyu açtığında indirmeye koysan bu saate kadar biterdi zaten.