F FiseKoLoK Femtopat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #1 Valorant oynarken bilgisayarım donuyor ama bilgisayar özellikleri iyi sadece Valorant'ta donuyor diğer oyunlarda bir problem olmuyor. Ne yapmalıyım?
Valorant oynarken bilgisayarım donuyor ama bilgisayar özellikleri iyi sadece Valorant'ta donuyor diğer oyunlarda bir problem olmuyor. Ne yapmalıyım?
M moonnower Centipat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 391 21 Ekim 2023 #2 Bilgisayar sistem özellikleriniz nedir? Böyle bir konu açarken sistem özelliklerini girmeniz zorunlu. Artı 0 Eksi
Bilgisayar sistem özellikleriniz nedir? Böyle bir konu açarken sistem özelliklerini girmeniz zorunlu.
Sobarlas Hectopat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 1.064 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #3 FPS kısıtlama özelliği açıksa bu problem olabilir bir de işlemcinizi söyler misiniz? Artı 0 Eksi
M moonnower Centipat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 391 21 Ekim 2023 #4 Sobarlas dedi: FPS kısıtlama özelliği açıksa bu problem olabilir bir de işlemcinizi söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Benim de dediğim o eğer arkadaş sistem özelliklerini belirtseydi daha kolay yardımcı olabilirdik. Artı 0 Eksi
Sobarlas dedi: FPS kısıtlama özelliği açıksa bu problem olabilir bir de işlemcinizi söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Benim de dediğim o eğer arkadaş sistem özelliklerini belirtseydi daha kolay yardımcı olabilirdik.
Wrexyz Hectopat Katılım 1 Kasım 2022 Mesajlar 2.227 Çözümler 10 21 Ekim 2023 #5 FiseKoLoK dedi: Valorant oynarken bilgisayarım donuyor ama bilgisayar özellikleri iyi sadece Valorant'ta donuyor diğer oyunlarda bir problem olmuyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Sistem nedir? Sürücüler güncel mi? Hiçbir bilgi vermemişsiniz? Artı 0 Eksi
FiseKoLoK dedi: Valorant oynarken bilgisayarım donuyor ama bilgisayar özellikleri iyi sadece Valorant'ta donuyor diğer oyunlarda bir problem olmuyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Sistem nedir? Sürücüler güncel mi? Hiçbir bilgi vermemişsiniz?
M moonnower Centipat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 391 21 Ekim 2023 #6 Wrexyz dedi: Sistem nedir? Sürücüler güncel mi? Hiçbir bilgi vermemişsiniz? Genişletmek için tıkla... Bende onu dedim böyle bir konu açarken tüm sistem özellikleri yazılmalıdır yoksa elimizden hiçbir şey gelmez. Artı 0 Eksi
Wrexyz dedi: Sistem nedir? Sürücüler güncel mi? Hiçbir bilgi vermemişsiniz? Genişletmek için tıkla... Bende onu dedim böyle bir konu açarken tüm sistem özellikleri yazılmalıdır yoksa elimizden hiçbir şey gelmez.
wosvos72 Hectopat Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 931 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İç Mimar 21 Ekim 2023 #7 Bilgisayar donuyor ise ve Windows 11'de iseniz bu sanırsam Windows 11 ile alakalı bir sorun. Bende yaşıyorum ve yaşayan başka arkadaşımda var. Artı 0 Eksi
Bilgisayar donuyor ise ve Windows 11'de iseniz bu sanırsam Windows 11 ile alakalı bir sorun. Bende yaşıyorum ve yaşayan başka arkadaşımda var.