Valorant donuyor

Rvboi

Decapat
Daha fazla  
Mesela Valorant oynuyorum Alt Tab atıp herhangi bir dosya veya uygulamayı açmaya çalıştığımda PC hiçbir şeye yanıt vermiyor sadece mouse imleci hareket ediyor. Ekran kartını resetliyorum ama yine düzelmiyor. Sadece şu an Valorant'ta yaşadım. Bir de ETS de denedim ama ayni sorunu yaşamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valorant sorunlu. Sadece sizde olmuyor. Bilgisayarınızla alakalı bir durum değil yani. Windows tuşuna basarak sekme değiştirince donmadığını farkwttim ben siz de öyle yapabilirsiniz.

Valorant sorunlu. Sadece sizde olmuyor. Bilgisayarınızla alakalı bir durum değil yani. Windows tuşuna basarak sekme değiştirince donmadığını farkwttim ben siz de öyle yapabilirsiniz.

Aslında demek istediğim Valorant'ta iken Alt Tab atıp, masaüstüne gelip herhangi bir uygulama veya dosya açmaya çalıştığım da bu sorunu yaşıyorum.

Aslında demek istediğim Valorant'ta iken Alt Tab atıp, masaüstüne gelip herhangi bir uygulama veya dosya açmaya çalıştığım da bu sorunu yaşıyorum.

Anladım hocam zaten ne demek istediğinizi de. Tam ekran yerine pencereli tam ekran seçerseniz düzelebilir ama o da garanti bir çözüm değil. Bunun haricinde yapabileceğiniz bir şey yok çünkü Riot Vanguard oyun dosyalarında değişiklik yapmaya izin vermiyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…