Valorant donuyor

Just

Kilopat
Daha fazla  
İyi Sosyaller arkadaşlar. 5 ay önce Windows 10'dan 11'e geçtim. Driverlar ve Windows güncel. Son 3 aydır Valorant oyununda kilitlenmeler yaşıyorum. Genelde oyuna başladıktan 1 saat kadar sonra oyun kilitleniyor. Çoğunlukla Alt Tab kombinasyonu ile Google geçince nadiren de oyun içi donmalar oluyor. Sadece mouse simgesi çalışıyor onun dışında ne Alt Tab ne başka bir şey çalışıyor. Şu an tam hatırlamıyorum fakat oyun sesleri devam ediyor diye hatırlıyorum. Bu sadece Valorant oyununda oluyor. Başka oyunlarda olmuyor. Ayrıca PC donduğu için güç düğmesine basarak kapağım için olay görüntüleyicisinde Kernel Power 41 hatası veriyor fakat bu sorun oyundan kaynaklı filan değil anladığım kadarıyla çünkü durduk yere güç düğmesine basılı tutup kapatsam da aynı hatayı gösteriyor olay görüntüleyicisinde. Acaba benzer bir sorun yaşayıp çözen var mı? İyi Sosyaller. (hangi Loglara bakacağımı söyler misiniz)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…