Aliklkn1905 Hectopat Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 104 21 Nisan 2020 #1 Oyunu drop olarak düşürdüm. Hem mailime hem de Twitch hesabıma düşürdüğüme dair bilgi geldi ancak oyunu indirip giriş yapmaya çalışınca bu oyunu oynamaya iznin yok yazıyor tüm fotolar aşağıda yardım edebilecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Nisan 2020
Oyunu drop olarak düşürdüm. Hem mailime hem de Twitch hesabıma düşürdüğüme dair bilgi geldi ancak oyunu indirip giriş yapmaya çalışınca bu oyunu oynamaya iznin yok yazıyor tüm fotolar aşağıda yardım edebilecek var mı?
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.057 Makaleler 26 Çözümler 519 21 Nisan 2020 #2 Twitch ile Riot hesabını bağladın mı? Artı 0 Eksi
piwi Kilopat Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 434 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Mühendisi 21 Nisan 2020 #3 Buradan hesabına giriş yapıp, beta durumunu kontrol eder misin? Artı 0 Eksi
KS KS Aliklkn1905 Hectopat Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 104 21 Nisan 2020 #4 piwi dedi: Buradan hesabına giriş yapıp, beta durumunu kontrol eder misin? Genişletmek için tıkla... Buradan giriş yapınca böyle diyor ama Twitch'te düşürdüğüm gözüküyor bu nasıl bir iş anlamadım. Emir M. dedi: Twitch ile Riot hesabını bağladın mı? Genişletmek için tıkla... Bağladım. Artı 0 Eksi
piwi dedi: Buradan hesabına giriş yapıp, beta durumunu kontrol eder misin? Genişletmek için tıkla... Buradan giriş yapınca böyle diyor ama Twitch'te düşürdüğüm gözüküyor bu nasıl bir iş anlamadım. Emir M. dedi: Twitch ile Riot hesabını bağladın mı? Genişletmek için tıkla... Bağladım.
Ehiyyy Kilopat Katılım 19 Kasım 2018 Mesajlar 152 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2020 #5 Drop düşen Riot hesabınla giriyorsun değil mi? Eğer öyleyse oyuncu desteğe ticket at yardımcı olurlar. Artı 0 Eksi
Drop düşen Riot hesabınla giriyorsun değil mi? Eğer öyleyse oyuncu desteğe ticket at yardımcı olurlar.
KS KS Aliklkn1905 Hectopat Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 104 21 Nisan 2020 #6 Ehiyyy dedi: Drop düşen Riot hesabınla giriyorsun değil mi? Eğer öyleyse oyuncu desteğe ticket at yardımcı olurlar. Genişletmek için tıkla... Evet drop düşen hesapla giriyorum. Desteğe yazdım zaten ama belki yaşayan veya çözüm bilen olabilir diye buraya da yazmak istedim. Artı 0 Eksi
Ehiyyy dedi: Drop düşen Riot hesabınla giriyorsun değil mi? Eğer öyleyse oyuncu desteğe ticket at yardımcı olurlar. Genişletmek için tıkla... Evet drop düşen hesapla giriyorum. Desteğe yazdım zaten ama belki yaşayan veya çözüm bilen olabilir diye buraya da yazmak istedim.
Wintypager Hectopat Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 28 10 Mayıs 2020 #7 Merhabalar. Aynı sorunu ben de yaşıyordum. Sonra yanlış Riot hesabım ile girdiğimi fark ettim. Son düzenleme: 10 Mayıs 2020 Artı 0 Eksi