Valorant düşük elodakiler çok iyi oynuyor

Kaiser Kayn

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Valorant'ta plat 3'üm. Yan çar açıp azıcık düşük eloda takılim dedim bronz 3'e attı hesabı (her 3 maçta 30 vurduğum halde) gümüş elodan sonra bazı adamlar birden plat elodaki oyuncular gibi oynamaya başladılar. Hatta ötesi gibi maçlarda çok geride kalıyorum. Acaba ben mi kötü oynuyorum? Yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam riot oyununda mantık aramakla hatada bulunuyorsunuz. Bir oyuncunun 10 hesabı olsa ban yemiyor.

Çoğunluk smurf olabiliyor. Onun haricinde oyuna yeni başlayıp bileği sağlam olan ya da elo boost muhabbeti oluyor.

Oyunda çok fazla smurf var. Hileler desen yavaştan artmaya başladı. Riot tarafı da gitsin hile açmayan adamları oyundan uzaklaştırsın. (Olmayan yazılımdan ban yedim ben de mesela. Hala banın bitmesini bekliyorum.) CS'ye dönmeye başladı oyun.

E senin yaptığı gibi başkaları da eğlenmek istiyor işte! Kısacası kendi elonda oyna.

Sizin gibi bir anda yukselenlerle eslesiyor olabilirsiniz.

Hocam hile açmayanların ban yemesi muhabbeti, arka planda çalışan 3. parti sayılabilecek yazılımların olmasından dolayı olabiliyor. Oyunda hile açanlar zaten 3-4 maça ban yiyebiliyor. Vanguard Bypass edebilen hile var mı bilmem.

Aga vallahi eskiden bronzda oynarken böyle adamlar yoktu moralim bozuluyor nedense düşük eloda dayak yerken.

Ben bronz elo zamanlarımda böyle adamlar yoktu kolları tutmuyordu hiçbirinin.

Ben her türlü şeyi söyledim yine açmadılar. Bir tane maç atmıştım o gün. Dedim inceleyin oyunuma etki eden birşey varsa ban atın dedim. Açılmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…