SomeOne12 Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 1.305 Çözümler 1 26 Mart 2021 #1 Başta 500'e yakın FPS alırken şu an 255'in üstü yok, sabit.
eyre Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.179 Makaleler 2 Çözümler 41 26 Mart 2021 #21 SomeOne12 dedi: Aynı hocam tırmanışta bakıyorum tek ondan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Spike hücumda aynı mı? Artı 0 Eksi
SomeOne12 dedi: Aynı hocam tırmanışta bakıyorum tek ondan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Spike hücumda aynı mı?
KS KS SomeOne12 Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 1.305 Çözümler 1 26 Mart 2021 #22 Ona bakayım da neye bakacağım Denetim Masası'ndan. idkwhoamimaybealien dedi: Oyun filtresi kullanıyor musunuz? Sıcaklık değerleriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Sıcaklık değeri kart 66 derece oyunda ortalama işlemci de 70'i görmüyor. eyre dedi: Spike hücumda aynı mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Ona bakayım da neye bakacağım Denetim Masası'ndan. idkwhoamimaybealien dedi: Oyun filtresi kullanıyor musunuz? Sıcaklık değerleriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Sıcaklık değeri kart 66 derece oyunda ortalama işlemci de 70'i görmüyor. eyre dedi: Spike hücumda aynı mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum.
Spearz Femtopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2021 #23 SomeOne12 dedi: Kenar yumuşatma MSAA 4X. Genişletmek için tıkla... 16x yaparmısın onu hocam sisteminiz güçlü bir sistem o grafik ayarlarında normal. Artı 0 Eksi
SomeOne12 dedi: Kenar yumuşatma MSAA 4X. Genişletmek için tıkla... 16x yaparmısın onu hocam sisteminiz güçlü bir sistem o grafik ayarlarında normal.
KS KS SomeOne12 Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 1.305 Çözümler 1 26 Mart 2021 #24 Maçtan nasıl çıkarım hocam? Spearz dedi: 16X yapar mısın onu hocam sisteminiz güçlü bir sistem o grafik ayarlarında normal. Genişletmek için tıkla... Hocam 500FPS alıyordum dün. Bu gün ne olabilir? Eşyönsüz filtreleme 16X. Artı 0 Eksi
Maçtan nasıl çıkarım hocam? Spearz dedi: 16X yapar mısın onu hocam sisteminiz güçlü bir sistem o grafik ayarlarında normal. Genişletmek için tıkla... Hocam 500FPS alıyordum dün. Bu gün ne olabilir? Eşyönsüz filtreleme 16X.
Spearz Femtopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2021 #25 SomeOne12 dedi: Maçtan nasıl çıkarım hocam? Hocam 500FPS alıyordum dün. Bu gün ne olabilir? Eşyönsüz filtreleme 16X. Genişletmek için tıkla... hocam oyunu silip yüklemeyi denermisiniz oyun ssd'ye mi yüklü yoksa hdd'ye mi hdd ise ssd'ye al onu hocam Artı 0 Eksi
SomeOne12 dedi: Maçtan nasıl çıkarım hocam? Hocam 500FPS alıyordum dün. Bu gün ne olabilir? Eşyönsüz filtreleme 16X. Genişletmek için tıkla... hocam oyunu silip yüklemeyi denermisiniz oyun ssd'ye mi yüklü yoksa hdd'ye mi hdd ise ssd'ye al onu hocam
KS KS SomeOne12 Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 1.305 Çözümler 1 26 Mart 2021 #26 Spearz dedi: Hocam oyunu silip yüklemeyi dener misiniz oyun SSD'ye mi yüklü yoksa HDD'ye mi HDD ise SSD'ye al onu hocam. Genişletmek için tıkla... M.2 SSD. Spike hücum da deneyeceğim ama derecesiz giremem sürem yok o kadar. Artı 0 Eksi
Spearz dedi: Hocam oyunu silip yüklemeyi dener misiniz oyun SSD'ye mi yüklü yoksa HDD'ye mi HDD ise SSD'ye al onu hocam. Genişletmek için tıkla... M.2 SSD. Spike hücum da deneyeceğim ama derecesiz giremem sürem yok o kadar.
Spearz Femtopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2021 #27 SomeOne12 dedi: M.2 SSD. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman silip yüklemeyi denermisiniz yada sistemi geri yükleyebilirmisiniz o 500 fps aldığınız zamana Artı 0 Eksi
SomeOne12 dedi: M.2 SSD. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman silip yüklemeyi denermisiniz yada sistemi geri yükleyebilirmisiniz o 500 fps aldığınız zamana
KS KS SomeOne12 Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 1.305 Çözümler 1 26 Mart 2021 #28 Spearz dedi: Hocam o zaman silip yüklemeyi dener misiniz? Ya da sistemi geri yükleyebilir misiniz o 500 FPS aldığınız zamana. Genişletmek için tıkla... Geri yüklemek derken? Oyunu silmeden önce spike ye hücum deneyeceğim. Evet hocam maç bitmek üzere ve geri yüklemek derken. Artı 0 Eksi
Spearz dedi: Hocam o zaman silip yüklemeyi dener misiniz? Ya da sistemi geri yükleyebilir misiniz o 500 FPS aldığınız zamana. Genişletmek için tıkla... Geri yüklemek derken? Oyunu silmeden önce spike ye hücum deneyeceğim. Evet hocam maç bitmek üzere ve geri yüklemek derken.
Spearz Femtopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2021 #29 SomeOne12 dedi: Geri yüklemek derken? Oyunu silmeden önce spike ye hücum deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... hocam windows arama yerine kurtarma seçenekleri yazıp sıfırlarmısın . Artı 0 Eksi
SomeOne12 dedi: Geri yüklemek derken? Oyunu silmeden önce spike ye hücum deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... hocam windows arama yerine kurtarma seçenekleri yazıp sıfırlarmısın .
KS KS SomeOne12 Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 1.305 Çözümler 1 26 Mart 2021 #30 PC'yi sıfırlayamam. Spike ye hücum deneyeceğim olmazsa sil yükle yapçm. Şimdi spikeye hücum giriyorum. Maça girdi spike hücum aynı. Ne yapacağım hocam. Sıfırlamaktan başka. Artı 0 Eksi
PC'yi sıfırlayamam. Spike ye hücum deneyeceğim olmazsa sil yükle yapçm. Şimdi spikeye hücum giriyorum. Maça girdi spike hücum aynı. Ne yapacağım hocam. Sıfırlamaktan başka.