Valorant düşük FPS veriyor

pala79

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yeni ikinci el PC düzdüm. Ancak birçok oyunda (Valorant, CS:GO, RPG) çok düşük FPS (50-70) alıyorum. Sizce sorun ekran kartında mı?
İşlemci i5 9400F.
RAM 24 GB DDR4.
Ekran kartı GT730 4 GB.
Disk Corsair MP700 Pro.
Arkadaşlar sorun ekran kartı ise tavsiye edeceğiniz bir ekran kartı modeli var mıdır? Genelde hikayeli oyunları seviyorum ve Valorant'ta 100-150 FPS alsam yeter şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, yeni ikinci el PC düzdüm. Ancak birçok oyunda (Valorant, CS:GO, RPG) çok düşük FPS (50-70) alıyorum. Sizce sorun ekran kartında mı?
İşlemci i5 9400F.
RAM 24 GB DDR4.
Ekran kartı GT730 4 GB.
Disk Corsair MP700 Pro.
Arkadaşlar sorun ekran kartı ise tavsiye edeceğiniz bir ekran kartı modeli var mıdır? Genelde hikayeli oyunları seviyorum ve Valorant'ta 100-150 FPS alsam yeter şimdiden teşekkür ederim.
Ekran kartın çok kötü normal bu değerler.ekran kartı güncellemesi olarak 2k civarında rx580 8gb- rx570 8gb bulabilirsin,fpsin 150 civarına çıkar.

Valorant işlemci tabanlı bir oyun olduğu için yük işlemcide senin FPS'in %80'i falan işlemciden alırsın Valorant gibi oyunlarda. Ama GT 730 da biraz çok eski bir kat günümüze kıyasla.

Valorant işlemci tabanlı bir oyun olduğu için yük işlemcide senin FPS'in %80'i falan işlemciden alırsın Valorant gibi oyunlarda. Ama GT 730 da biraz çok eski bir kat günümüze kıyasla.

Dostum dedin gibi Valorant işlemci odaklı ekran kartını pek önemi yok aynı ekran kartı ve daha kötü işlemci ile 120 FPS alıyordum Quad işlemci ile. Ekran kartı giriş seviyesi yükseltmen çok iyi olur.

Ben şaşırmadım hocam GT 730 tam bilmiyorum ama 8 yılı falan vardır herhalde kartın işlemcisi çok da kötü değil ekran kartı upgrade hocamın dediği gibi 500 serisi alınacaksa 570 tavsiye etmem 580 idarelik kullanılabilir.

Arkadaşım aynı ekran kartı RAM 8 DDR 4 işlemci i3 7100 işlemci ile 90 100 FPS alıyor dün test ettik.

Ayar yaptınız mı NVIDIA oyun vsvs.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı