Valorant düşük FPS

Oyunda her şey en düşükteyken 25 FPS civarı alıyorum ama her şey ortadayken 60 FPS alıyorum. Sızce sebebı nedir?

En düşükte işlemciye yük biniyor. Orta ayarlarda ise yükseldikçe ekran kartına yük biniyor. Birazda oyunda optimizasyon sorunu var. Yanlışım varsa düzeltin.

En düşükte işlemciye yük biniyor. Orta ayarlarda ise yükseldikçe ekran kartına yük biniyor. Birazda oyunda optimizasyon sorunu var. Yanlışım varsa düzeltin.
Evet işlemciye yük bindiriyor, fakat optimizasyonu gerçekten berbat. En düşük ayarlarda rahat +270 FPS aldıracak kadar sistemim var, genelde 190-210 arası geziyor.

Evet işlemciye yük bindiriyor, fakat optimizasyonu gerçekten berbat. En düşük ayarlarda rahat +270 FPS aldıracak kadar sistemim var, genelde 190-210 arası geziyor.

Demek ki en düşük ayarlarda rahat 270 FPS aldıracak sistemin yokmuş. Böyle laflar bir anlam ifade etmiyor bu oyunda havaya baksam 900 FPS alıyorum duvara baksam 600 alıyorum çatışmada 300 FPS alıyorum oyunun kimyası böyle.

Oyunun grafikleri hafif olduğu için genelde işlemci-ram limiti neyse ona takılıyor FPS. Evet CS:GO kadar iyi optimize değil fakat kim optimizasyon işini Valve kadar iyi yapabiliyor?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı