C CamelonTv Hectopat Katılım 11 Mart 2022 Mesajlar 265 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #1 Sorunum çok bariz bir şekilde ortada maç kaybedince -17 kazanınca 10-15 arası kp alıyorum bu durum canımı çok sıkıyor Not: Bazen takım MVP'si olmama rağmen -26 attığı maçlarda oluyor.
Sorunum çok bariz bir şekilde ortada maç kaybedince -17 kazanınca 10-15 arası kp alıyorum bu durum canımı çok sıkıyor Not: Bazen takım MVP'si olmama rağmen -26 attığı maçlarda oluyor.
Levuse Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 2.546 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #2 MMR'ınız düşük büyük ihtimal veya sizden daha az ranklarla eşleşiyorsunuz.
C CamelonTv Hectopat Katılım 11 Mart 2022 Mesajlar 265 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #3 Levuse dedi: MMR'ınız düşük büyük ihtimal veya sizden daha az ranklarla eşleşiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Evet onun farkına vardım bu durum için yapabileceğim bir şey olduğunu pek sanmıyorum bir yolunu biliyorsan tavsiyene açığım.
Levuse dedi: MMR'ınız düşük büyük ihtimal veya sizden daha az ranklarla eşleşiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Evet onun farkına vardım bu durum için yapabileceğim bir şey olduğunu pek sanmıyorum bir yolunu biliyorsan tavsiyene açığım.
Levuse Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 2.546 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #4 CamelonTv dedi: Evet onun farkına vardım bu durum için yapabileceğim bir şey olduğunu pek sanmıyorum bir yolunu biliyorsan tavsiyene açığım. Genişletmek için tıkla... Yani her maç 20+ vurmaya devam etmeniz gerekiyor başka yolu yok.
CamelonTv dedi: Evet onun farkına vardım bu durum için yapabileceğim bir şey olduğunu pek sanmıyorum bir yolunu biliyorsan tavsiyene açığım. Genişletmek için tıkla... Yani her maç 20+ vurmaya devam etmeniz gerekiyor başka yolu yok.
4 418418ab Centipat Katılım 31 Mayıs 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #5 CamelonTv dedi: Evet onun farkına vardım bu durum için yapabileceğim bir şey olduğunu pek sanmıyorum bir yolunu biliyorsan tavsiyene açığım. Genişletmek için tıkla... Kendi rankınızdan yüksek ranka sahip bir kişiyle duo girerseniz daha fazla kp vericektir
CamelonTv dedi: Evet onun farkına vardım bu durum için yapabileceğim bir şey olduğunu pek sanmıyorum bir yolunu biliyorsan tavsiyene açığım. Genişletmek için tıkla... Kendi rankınızdan yüksek ranka sahip bir kişiyle duo girerseniz daha fazla kp vericektir