RWnse Hectopat Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 146 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #11 Spade427 dedi: Bilgisayar bozulması derken nasıl bozuyor ne gibi sıkınıtı oluyordu ki. Genişletmek için tıkla... Mavi ekran verip duruyordu sistem ama dediğim gibi 1 2 hafta önce hotfix getirip hallettiler.
Spade427 dedi: Bilgisayar bozulması derken nasıl bozuyor ne gibi sıkınıtı oluyordu ki. Genişletmek için tıkla... Mavi ekran verip duruyordu sistem ama dediğim gibi 1 2 hafta önce hotfix getirip hallettiler.
burakol1 Megapat Katılım 13 Eylül 2017 Mesajlar 254 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #12 Spade427 dedi: Bilgisayar bozulması derken nasıl bozuyor ne gibi sıkınıtı oluyordu ki. Genişletmek için tıkla... İlk çıktığında zaman da sürekli mavi ekran hatası alıyor, bilgisayarım birden kapanıyordu. Bir sene sonra bu ramazan tekrar oynadım, aynı sorunları yine yaşadım.
Spade427 dedi: Bilgisayar bozulması derken nasıl bozuyor ne gibi sıkınıtı oluyordu ki. Genişletmek için tıkla... İlk çıktığında zaman da sürekli mavi ekran hatası alıyor, bilgisayarım birden kapanıyordu. Bir sene sonra bu ramazan tekrar oynadım, aynı sorunları yine yaşadım.