Valorant düzgün çalışmıyor

ZippoTurkey

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Kalite Kontrol Sorumlusu
Merhabalar,
Oyunu yaklaşık 1 haftadır oynamaktayım. Hiç problem yaşamadım fakat bugün garip bir şekilde bu problemi yaşıyorum. Bilgisayarımda bulunan antivirüs programını kaldırdım. Valorant'ı komple sildim ve baştan tertemiz bir şekilde kurdum. Bilgisayarıma defalarca reset attım.
İnternetim 100 Mbps sorunsuz bir şekilde her siteye girebiliyorum. Kablolu şekilde bilgisayarıma bağlıyım.

İnternette Fast yaz orada internet hızın kaç çıktı söyle ve bu aralar Valorant biraz sorunlu çökme falan oluyordu diye not geçmişlerdi

Bilet yolla ve internetle alakalı bir sorun olduğunu düşünüyorsan ağ güvenlik duvarından oyuna izin ver. (Daha iyi bir bağlantı sağlar.)

İnternetten dolayı ama.

Bu fotoğrafta mini map de bir şeyler oluyor dediğim gibi Valorant'ta şu aralar çökmeler falan yaşanıyormuş.

İnternetten dolayı ama.

Bu fotoğrafta mini map de bir şeyler oluyor dediğim gibi Valorant'ta şu aralar çökmeler falan yaşanıyormuş.
Derecesiz maça girdim hiç kimsede böyle bir problem yoktu herkes düzgünce oynuyordu.

İnternetten dolayı dediğiniz nasıl yani hız testinde 100 mbps internet göstermekte?

Çözümü bulabıldın mı?
Eki Görüntüle 917774
Eki Görüntüle 917775

İki farklı sitede yaptığım hız testi sonuçlarım.
bendede aynısı oldu cozumu bulabıldınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…