mucahitkocak Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 200 Çözümler 1 Yer Çankırı, Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #11 SerhatSumak dedi: Durduramazsın ben de haksız yere hile kullanmamama rağmen 14 gün uzaklaştırma aldım savaş biletini de tamamlamayacağım bu yüzden ticket attım cevap bile vermediler. Genişletmek için tıkla... Derecesiz de kasabilirsiniz.
SerhatSumak dedi: Durduramazsın ben de haksız yere hile kullanmamama rağmen 14 gün uzaklaştırma aldım savaş biletini de tamamlamayacağım bu yüzden ticket attım cevap bile vermediler. Genişletmek için tıkla... Derecesiz de kasabilirsiniz.
B Binbows Picopat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 272 Çözümler 3 Yer Windows 7'de 7 Haziran 2021 #12 389072 dedi: Derecesizde AFK kalırım genellikle yemek gibi durumlarda. Genişletmek için tıkla... Ondan kaynaklı olabilir.
389072 dedi: Derecesizde AFK kalırım genellikle yemek gibi durumlarda. Genişletmek için tıkla... Ondan kaynaklı olabilir.
3 389072 Megapat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.515 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul 7 Haziran 2021 #13 Binbows dedi: Ondan kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... 1 Ay önce.
Bahacprz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 3.231 Makaleler 4 Çözümler 30 Yer Muğla/Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Havaş-Yer hizmetleri 7 Haziran 2021 #14 389072 dedi: Öyle olsa derecesizden yapmaz mı? Belli ki derecesizde kalınca derecelide daha fazla attıyor. İkisinden de yememi sağlardı. Genişletmek için tıkla... Sohbet banında reko giremezsin. Derecesizde AFK kalırsan reko cezan daha fazla olur. Bunu devam ettirir isen isen tamamen rekabetçin kapanır.
389072 dedi: Öyle olsa derecesizden yapmaz mı? Belli ki derecesizde kalınca derecelide daha fazla attıyor. İkisinden de yememi sağlardı. Genişletmek için tıkla... Sohbet banında reko giremezsin. Derecesizde AFK kalırsan reko cezan daha fazla olur. Bunu devam ettirir isen isen tamamen rekabetçin kapanır.
3 389072 Megapat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.515 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul 7 Haziran 2021 #16 Bahacprz dedi: Sohbet banında reko giremezsin. Derecesizde AFK kalırsan reko cezan daha fazla olur. Bunu devam ettirir isen isen tamamen rekabetçin kapanır. Genişletmek için tıkla... 1 Ay önce AFK kalıyordum en son 24 saati. Bot böyle yanıt verdi: Küfür etmişsin.
Bahacprz dedi: Sohbet banında reko giremezsin. Derecesizde AFK kalırsan reko cezan daha fazla olur. Bunu devam ettirir isen isen tamamen rekabetçin kapanır. Genişletmek için tıkla... 1 Ay önce AFK kalıyordum en son 24 saati. Bot böyle yanıt verdi: Küfür etmişsin.
SerhatSumak Picopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 153 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #17 mucahitkocak dedi: Derecesiz de kasabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... hayır oyuna asla giremiyorum hesap kilitlendi diyor 21 haziranda açılacak mış.
mucahitkocak dedi: Derecesiz de kasabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... hayır oyuna asla giremiyorum hesap kilitlendi diyor 21 haziranda açılacak mış.
mucahitkocak Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 200 Çözümler 1 Yer Çankırı, Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #18 SerhatSumak dedi: Hayır oyuna asla giremiyorum hesap kilitlendi diyor 21 Haziran'da açılacak mış. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun kanks ne deyim.
SerhatSumak dedi: Hayır oyuna asla giremiyorum hesap kilitlendi diyor 21 Haziran'da açılacak mış. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun kanks ne deyim.