Kel Özghür Picopat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 235 Çözümler 3 1 Nisan 2024 #1 Başlıktaki gibi. 3 hafta önce 1 günlüğüne şimdi de 1 aylığına banlandım. Sebebini de söylemiyorlar. Ne yapmam gerek?
Başlıktaki gibi. 3 hafta önce 1 günlüğüne şimdi de 1 aylığına banlandım. Sebebini de söylemiyorlar. Ne yapmam gerek?
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 1 Nisan 2024 #2 Kel Özghür dedi: Başlıktaki gibi. 3 hafta önce 1 günlüğüne şimdi de 1 aylığına banlandım. Sebebini de söylemiyorlar. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Ticket atmayı denedin mi desteğe?
Kel Özghür dedi: Başlıktaki gibi. 3 hafta önce 1 günlüğüne şimdi de 1 aylığına banlandım. Sebebini de söylemiyorlar. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Ticket atmayı denedin mi desteğe?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.083 Çözümler 595 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #3 PC'yi 2.elmi aldın.
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.992 Makaleler 2 Çözümler 462 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #4 Kel Özghür dedi: Başlıktaki gibi. 3 hafta önce 1 günlüğüne şimdi de 1 aylığına banlandım. Sebebini de söylemiyorlar. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Banlandığında oyuna girdiğinde rapor bildirimi olması gerekiyor. Şunu bunu yaptığın için. Böyle bir şey gelmedi mi?
Kel Özghür dedi: Başlıktaki gibi. 3 hafta önce 1 günlüğüne şimdi de 1 aylığına banlandım. Sebebini de söylemiyorlar. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Banlandığında oyuna girdiğinde rapor bildirimi olması gerekiyor. Şunu bunu yaptığın için. Böyle bir şey gelmedi mi?
Kel Özghür Picopat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 235 Çözümler 3 1 Nisan 2024 #5 Yutka46 dedi: Banlandığında oyuna girdiğinde rapor bildirimi olması gerekiyor. Şunu bunu yaptığın için. Böyle bir şey gelmedi mi? Genişletmek için tıkla... Hayır daha önce de gelmedi. pawEn dedi: Ticket atmayı denedin mi desteğe? Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim. Einstein dedi: PC'yi 2.elmi aldın. Genişletmek için tıkla... Hayır. Diyeceğiniz şey hesapsa, hayır kendi hesabım.
Yutka46 dedi: Banlandığında oyuna girdiğinde rapor bildirimi olması gerekiyor. Şunu bunu yaptığın için. Böyle bir şey gelmedi mi? Genişletmek için tıkla... Hayır daha önce de gelmedi. pawEn dedi: Ticket atmayı denedin mi desteğe? Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim. Einstein dedi: PC'yi 2.elmi aldın. Genişletmek için tıkla... Hayır. Diyeceğiniz şey hesapsa, hayır kendi hesabım.
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.992 Makaleler 2 Çözümler 462 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #6 Kel Özghür dedi: Hayır daha önce de gelmedi. Genişletmek için tıkla... O zaman ticket atın başka bir çare yok gibi.
Kel Özghür dedi: Hayır daha önce de gelmedi. Genişletmek için tıkla... O zaman ticket atın başka bir çare yok gibi.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.083 Çözümler 595 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #7 O zaman ticket at desteğe.
K KeRoRuSh Decapat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 427 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #8 Troll, küfür, AFK gibi şeyler yapmadınız değil mi?
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.992 Makaleler 2 Çözümler 462 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #9 KeRoRuSh dedi: Troll, küfür, AFK gibi şeyler yapmadınız değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam yaptıysa bile bildirim alması gerekirdi.
KeRoRuSh dedi: Troll, küfür, AFK gibi şeyler yapmadınız değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam yaptıysa bile bildirim alması gerekirdi.
Kel Özghür Picopat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 235 Çözümler 3 1 Nisan 2024 #10 KeRoRuSh dedi: Troll, küfür, AFK gibi şeyler yapmadınız değil mi? Genişletmek için tıkla... Bir ara sinirlenip sadece 1 mesajda küfür etmiştim, zaten bu tarz konuları pek takan biri değilim. Ama normalde bu kadar hızlı banlanmazdım. Yutka46 dedi: O zaman ticket atın başka bir çare yok gibi. Genişletmek için tıkla... Einstein dedi: O zaman ticket at desteğe. Genişletmek için tıkla... Şuan attım.
KeRoRuSh dedi: Troll, küfür, AFK gibi şeyler yapmadınız değil mi? Genişletmek için tıkla... Bir ara sinirlenip sadece 1 mesajda küfür etmiştim, zaten bu tarz konuları pek takan biri değilim. Ama normalde bu kadar hızlı banlanmazdım. Yutka46 dedi: O zaman ticket atın başka bir çare yok gibi. Genişletmek için tıkla... Einstein dedi: O zaman ticket at desteğe. Genişletmek için tıkla... Şuan attım.