K KeRoRuSh Decapat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 427 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #11 Hocam o zaman arkadaşlarında dediği gibi ticket en mantıklısı.
Kel Özghür Picopat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 235 Çözümler 3 2 Nisan 2024 #12 AFK kaldığım için banlanmışım. Oysa ki hiç AFK kalmadım. @Yutka46 @KeRoRuSh
BY LEWU Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 2.703 Çözümler 2 2 Nisan 2024 #13 Einstein dedi: PC'yi 2.elmi aldın. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış konuya yazdınız sanırım.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.083 Çözümler 595 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #14 Hayır PC'yi 2.el aldıysa anakart HWID banlı olabilir ondan sürekli ban yiyor olabilirsin diyecektim değilmiş.
Hayır PC'yi 2.el aldıysa anakart HWID banlı olabilir ondan sürekli ban yiyor olabilirsin diyecektim değilmiş.
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.992 Makaleler 2 Çözümler 462 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #15 Kel Özghür dedi: AFK kaldığım için banlanmışım. Oysa ki hiç AFK kalmadım. @Yutka46 @KeRoRuShS Genişletmek için tıkla... Afk kalmadığınıza gerçekten eminmisiniz? Bir de hesabı paylaştığınız biri var mı?
Kel Özghür dedi: AFK kaldığım için banlanmışım. Oysa ki hiç AFK kalmadım. @Yutka46 @KeRoRuShS Genişletmek için tıkla... Afk kalmadığınıza gerçekten eminmisiniz? Bir de hesabı paylaştığınız biri var mı?
Kel Özghür Picopat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 235 Çözümler 3 2 Nisan 2024 #16 Yutka46 dedi: Afk kalmadığınıza gerçekten eminmisiniz? Bir de hesabı paylaştığınız biri var mı? Genişletmek için tıkla... Eminim. Hesabı sadece kendim kullanıyorum.
Yutka46 dedi: Afk kalmadığınıza gerçekten eminmisiniz? Bir de hesabı paylaştığınız biri var mı? Genişletmek için tıkla... Eminim. Hesabı sadece kendim kullanıyorum.
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.992 Makaleler 2 Çözümler 462 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #17 Kel Özghür dedi: Eminim. Hesabı sadece kendim kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman oyunun hatası diyelim. Hesaba giriş yapmada hiç sorun yaşadınız mı? Belki virüs vardır.
Kel Özghür dedi: Eminim. Hesabı sadece kendim kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman oyunun hatası diyelim. Hesaba giriş yapmada hiç sorun yaşadınız mı? Belki virüs vardır.
Kel Özghür Picopat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 235 Çözümler 3 2 Nisan 2024 #18 Yutka46 dedi: O zaman oyunun hatası diyelim. Hesaba giriş yapmada hiç sorun yaşadınız mı? Belki virüs vardır. Genişletmek için tıkla... Yaşamadım. Zaten ayda 1 kere Defender ile tam tarama yapıyorum.
Yutka46 dedi: O zaman oyunun hatası diyelim. Hesaba giriş yapmada hiç sorun yaşadınız mı? Belki virüs vardır. Genişletmek için tıkla... Yaşamadım. Zaten ayda 1 kere Defender ile tam tarama yapıyorum.
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.992 Makaleler 2 Çözümler 462 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #19 Kel Özghür dedi: Yaşamadım. Zaten ayda 1 kere Defender ile tam tarama yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Oyun hatası gibi gözüküyor. Böyle bir sorun yaşayan arkadaşlarım vardı. Çok sık ban yemiyorsanız takmayın. ticket atmışsınız işe yaramamış.
Kel Özghür dedi: Yaşamadım. Zaten ayda 1 kere Defender ile tam tarama yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Oyun hatası gibi gözüküyor. Böyle bir sorun yaşayan arkadaşlarım vardı. Çok sık ban yemiyorsanız takmayın. ticket atmışsınız işe yaramamış.