T4r1K_17 Hectopat Katılım 1 Mart 2020 Mesajlar 76 24 Aralık 2020 #1 DX 11.1'im var ama Valorant'da DX 11 hatası alıyorum.
awertus Femtopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #11 TÇB dedi: Yeni gelen güncelleme ile DX kısıtlandı. Artık oyunu oynayamazsınız. Genişletmek için tıkla... benim ekran kartım Gtx 750 bende niye olmuyor o zaman :/ Artı 0 Eksi
TÇB dedi: Yeni gelen güncelleme ile DX kısıtlandı. Artık oyunu oynayamazsınız. Genişletmek için tıkla... benim ekran kartım Gtx 750 bende niye olmuyor o zaman :/
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 22 Ocak 2021 #12 awertus dedi: benim ekran kartım GTX 750 bende niye olmuyor o zaman :/ Genişletmek için tıkla... DX 11'e sahip ekran kartınız. Oynamanız normal. Artı 0 Eksi
awertus dedi: benim ekran kartım GTX 750 bende niye olmuyor o zaman :/ Genişletmek için tıkla... DX 11'e sahip ekran kartınız. Oynamanız normal.
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 22 Ocak 2021 #13 awertus dedi: Benim ekran kartım GTX 750 bende niye olmuyor o zaman :/ Genişletmek için tıkla... Sende de mi aynı hatayı veriyor? Artı 0 Eksi
awertus dedi: Benim ekran kartım GTX 750 bende niye olmuyor o zaman :/ Genişletmek için tıkla... Sende de mi aynı hatayı veriyor?
awertus Femtopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #14 Tek7HackDedi dedi: Sende de mi aynı hatayı veriyor? Genişletmek için tıkla... evet abi bende dx11 desteklediği halde niye veriyor bunu ya TÇB dedi: DX 11'e sahip ekran kartınız. Oynamanız normal. Genişletmek için tıkla... oynayamıyorum diyorum Artı 0 Eksi
Tek7HackDedi dedi: Sende de mi aynı hatayı veriyor? Genişletmek için tıkla... evet abi bende dx11 desteklediği halde niye veriyor bunu ya TÇB dedi: DX 11'e sahip ekran kartınız. Oynamanız normal. Genişletmek için tıkla... oynayamıyorum diyorum
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 22 Ocak 2021 #15 Hocam DX11 indirin. Download DirectX 11 Technology Update from Official Microsoft Download Center Presentation from Gamefest 2010 www.microsoft.com Artı 0 Eksi
Hocam DX11 indirin. Download DirectX 11 Technology Update from Official Microsoft Download Center Presentation from Gamefest 2010 www.microsoft.com
awertus Femtopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #16 TÇB dedi: Hocam DX11 indirin. Download DirectX 11 Technology Update from Official Microsoft Download Center Presentation from Gamefest 2010 www.microsoft.com Genişletmek için tıkla... indirdim fakat ses var bunda Artı 0 Eksi
TÇB dedi: Hocam DX11 indirin. Download DirectX 11 Technology Update from Official Microsoft Download Center Presentation from Gamefest 2010 www.microsoft.com Genişletmek için tıkla... indirdim fakat ses var bunda
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 22 Ocak 2021 #17 Ses var derken? Bu videoyu izleyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Ses var derken? Bu videoyu izleyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
awertus Femtopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #18 TÇB dedi: Hocam DX11 indirin. Download DirectX 11 Technology Update from Official Microsoft Download Center Presentation from Gamefest 2010 www.microsoft.com Genişletmek için tıkla... iki tan TÇB dedi: Ses var derken? Bu videoyu izleyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... bu videodan 10 tane izledim fakat hala aynı hatayı alıyorum valla sıyırıcam awertus dedi: iki tan bu videodan 10 tane izledim fakat hala aynı hatayı alıyorum valla sıyırıcam Genişletmek için tıkla... tüm dediklerini de yaptım olmuyor Artı 0 Eksi
TÇB dedi: Hocam DX11 indirin. Download DirectX 11 Technology Update from Official Microsoft Download Center Presentation from Gamefest 2010 www.microsoft.com Genişletmek için tıkla... iki tan TÇB dedi: Ses var derken? Bu videoyu izleyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... bu videodan 10 tane izledim fakat hala aynı hatayı alıyorum valla sıyırıcam awertus dedi: iki tan bu videodan 10 tane izledim fakat hala aynı hatayı alıyorum valla sıyırıcam Genişletmek için tıkla... tüm dediklerini de yaptım olmuyor
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 22 Ocak 2021 #19 Hocam "Download" butonuna tıklayacaksınız. Bastığınız an inecektir. Eğer olmazsa DDU ile ekran kartınızın sürücüsünü kaldırıp yenisini kurun. Artı 0 Eksi
Hocam "Download" butonuna tıklayacaksınız. Bastığınız an inecektir. Eğer olmazsa DDU ile ekran kartınızın sürücüsünü kaldırıp yenisini kurun.
awertus Femtopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #20 TÇB dedi: Hocam "Download" butonuna tıklayacaksınız. Bastığınız an inecektir. Eğer olmazsa DDU ile ekran kartınızın sürücüsünü kaldırıp yenisini kurun. Genişletmek için tıkla... bir şey sorucam ekran kartım doğru değil mi Dx11 i destekliyor ? : Gtx 750 2gb 128 bit gddr5 Artı 0 Eksi
TÇB dedi: Hocam "Download" butonuna tıklayacaksınız. Bastığınız an inecektir. Eğer olmazsa DDU ile ekran kartınızın sürücüsünü kaldırıp yenisini kurun. Genişletmek için tıkla... bir şey sorucam ekran kartım doğru değil mi Dx11 i destekliyor ? : Gtx 750 2gb 128 bit gddr5