Arrasies Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 586 Çözümler 3 Yer Malatya 22 Nisan 2021 #1 Ekran kartım Radeon HD5570 DX11 desteği var normalde fakat bu hatayı alıyorum DXCPL ile de yaptım olmadı sizce ne yapabilirim?
Ekran kartım Radeon HD5570 DX11 desteği var normalde fakat bu hatayı alıyorum DXCPL ile de yaptım olmadı sizce ne yapabilirim?
KS KS Arrasies Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 586 Çözümler 3 Yer Malatya 22 Nisan 2021 #11 KökTürk dedi: Buradan değil aygıt yöneticisinden güncelleyin aynı hata bende de olmuştu aygıt yöneticisinden güncelledim sorun ortadan kalktı. Genişletmek için tıkla... Böyle dedi. Furkan1461 dedi: ATI Radeon™ HD 5570 Drivers & Support | AMD www.amd.com Genişletmek için tıkla... Crimson beta yüklü bende diğeri yüklenmiyor. Çözülmeyecek sanırım lanet Riot her güncellemede bir hata veriyor. Son düzenleme: 22 Nisan 2021 Artı 0 Eksi
KökTürk dedi: Buradan değil aygıt yöneticisinden güncelleyin aynı hata bende de olmuştu aygıt yöneticisinden güncelledim sorun ortadan kalktı. Genişletmek için tıkla... Böyle dedi. Furkan1461 dedi: ATI Radeon™ HD 5570 Drivers & Support | AMD www.amd.com Genişletmek için tıkla... Crimson beta yüklü bende diğeri yüklenmiyor. Çözülmeyecek sanırım lanet Riot her güncellemede bir hata veriyor.