Eyşan33 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 277 6 Ağustos 2022 #1 Merhaba ben yeni bir sistem aldim Ryzen 5500 RX6600 sistemde Win güncel DirectX yüklü ekran kartida güncel faka Valorant'ta Valorant DX11 feature level 10.0 is required to run Engine hatasını alıyorum. İşlemci driver yüklemedim acaba ondan mi?
Merhaba ben yeni bir sistem aldim Ryzen 5500 RX6600 sistemde Win güncel DirectX yüklü ekran kartida güncel faka Valorant'ta Valorant DX11 feature level 10.0 is required to run Engine hatasını alıyorum. İşlemci driver yüklemedim acaba ondan mi?
KS KS Eyşan33 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 277 7 Ağustos 2022 #21 InternetciMen dedi: Ekran kartı DirectX 11 destekliyor, hatayı neden verdiğini hala anlamadım. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı ince hesaptan aldım Windows 10 yüklü geldi kendim yüklemedim acaa oradan mi sorun var çözemedim. Artı 0 Eksi
InternetciMen dedi: Ekran kartı DirectX 11 destekliyor, hatayı neden verdiğini hala anlamadım. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı ince hesaptan aldım Windows 10 yüklü geldi kendim yüklemedim acaa oradan mi sorun var çözemedim.
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 7 Ağustos 2022 #22 Format atmayı deneyebilirsiniz, başka çözüm bilmiyorum. Artı 0 Eksi
NoxyOfficial Decapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 560 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Radeon R7 240 AMD Athlon 200GE A320M-S2H-CF 8 GB Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2022 #23 Hocam format attığımda yaşadım bu sorunu. DirectX 11 indirince düzeldi fakat başka çözümlerde mevcut. YouTube'da bir video vardı bulursam paylaşırım. Artı 0 Eksi
Hocam format attığımda yaşadım bu sorunu. DirectX 11 indirince düzeldi fakat başka çözümlerde mevcut. YouTube'da bir video vardı bulursam paylaşırım.
KS KS Eyşan33 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 277 7 Ağustos 2022 #24 NoxyOfficial dedi: Hocam format attığımda yaşadım bu sorunu. DirectX 11 indirince düzeldi fakat başka çözümlerde mevcut. YouTube'da bir video vardı bulursam paylaşırım. Genişletmek için tıkla... YouTube'da çok video izledim fakat bir türlü çözemedim şu an da kabak tadı vermeye başladı 50 sefer denedim ne yapacağım bilmiyorum. Artı 0 Eksi
NoxyOfficial dedi: Hocam format attığımda yaşadım bu sorunu. DirectX 11 indirince düzeldi fakat başka çözümlerde mevcut. YouTube'da bir video vardı bulursam paylaşırım. Genişletmek için tıkla... YouTube'da çok video izledim fakat bir türlü çözemedim şu an da kabak tadı vermeye başladı 50 sefer denedim ne yapacağım bilmiyorum.
NoxyOfficial Decapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 560 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Radeon R7 240 AMD Athlon 200GE A320M-S2H-CF 8 GB Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2022 #25 Bunları denemiş miydiniz? Sürprizbozan: Video Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bunları denemiş miydiniz? Sürprizbozan: Video Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Eyşan33 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 277 7 Ağustos 2022 #26 InternetciMen dedi: Format atmayı deneyebilirsiniz, başka çözüm bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Windows 10 var ama key girilmemiş şekilde acaba ondanmi etkinleştirmesi gerekiyor. Artı 0 Eksi
InternetciMen dedi: Format atmayı deneyebilirsiniz, başka çözüm bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Windows 10 var ama key girilmemiş şekilde acaba ondanmi etkinleştirmesi gerekiyor.
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 7 Ağustos 2022 #27 NoxyOfficial dedi: Bunları denemiş miydiniz? Sürprizbozan: Video Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 1. ve 2. denedi arkadaş fakat 3. ve 4. denenmedi. Deneyebilir. Eyşan33 dedi: Windows 10 var ama key girilmemiş şekilde acaba ondan mı etkinleştirmesi gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Onunla alakası yoktur. Artı 0 Eksi
NoxyOfficial dedi: Bunları denemiş miydiniz? Sürprizbozan: Video Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 1. ve 2. denedi arkadaş fakat 3. ve 4. denenmedi. Deneyebilir. Eyşan33 dedi: Windows 10 var ama key girilmemiş şekilde acaba ondan mı etkinleştirmesi gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Onunla alakası yoktur.
KS KS Eyşan33 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 277 7 Ağustos 2022 #28 InternetciMen dedi: 1. ve 2. denedi arkadaş fakat 3. ve 4. denenmedi. Deneyebilir. Onunla alakası yoktur. Genişletmek için tıkla... Denedim ve yine olmadı kafayı sıyırmak üzereyim. NoxyOfficial dedi: Bunları denemiş miydiniz? Sürprizbozan: Video Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Olmadı. Artı 0 Eksi
InternetciMen dedi: 1. ve 2. denedi arkadaş fakat 3. ve 4. denenmedi. Deneyebilir. Onunla alakası yoktur. Genişletmek için tıkla... Denedim ve yine olmadı kafayı sıyırmak üzereyim. NoxyOfficial dedi: Bunları denemiş miydiniz? Sürprizbozan: Video Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Olmadı.
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 7 Ağustos 2022 #29 Eyşan33 dedi: Denedim ve yine olmadı kafayı sıyırmak üzereyim. Olmadı. Genişletmek için tıkla... Format atın. Artı 0 Eksi
Eyşan33 dedi: Denedim ve yine olmadı kafayı sıyırmak üzereyim. Olmadı. Genişletmek için tıkla... Format atın.
KS KS Eyşan33 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 277 7 Ağustos 2022 #30 InternetciMen dedi: Format atın. Genişletmek için tıkla... En mantıklısı o şekilde. Eyşan33 dedi: En mantıklısı o şekilde. Genişletmek için tıkla... Birde sizce win 10mu kurmaliyim yoksa 11 mi Son düzenleme: 7 Ağustos 2022 Artı 0 Eksi
InternetciMen dedi: Format atın. Genişletmek için tıkla... En mantıklısı o şekilde. Eyşan33 dedi: En mantıklısı o şekilde. Genişletmek için tıkla... Birde sizce win 10mu kurmaliyim yoksa 11 mi