relieved Decapat Katılım 25 Ekim 2021 Mesajlar 11 25 Ekim 2021 #1 İnternetten bulduğum kadarıyla çözüm yöntemi denedim ama hâla bu hata. Çözüm yolu nedir?
mike_wazowski_bruh Centipat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 1.753 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2021 #11 MacOS Bükücü dedi: Kartı donanımsal olarak desteklemesi gerekiyor DX 12 Genişletmek için tıkla... Yazıyor zaten relieved dedi: İnternetten bulduğum kadarıyla çözüm yöntemi denedim ama hâla bu hata. Çözüm yolu nedir? Eki Görüntüle 1198477 Genişletmek için tıkla... DX 12 yazıyor işte relieved dedi: driverı 3 kere güncelleyip yeniden başlatmama rağmen bilgisayarı hala aynı güncelleme karşıma çıkıyor güncel değil diye intelin kendi sitesinden yapıyorum Genişletmek için tıkla... donanım artırmalı gpu'yu açıp oyunu ekle Artı 0 Eksi
MacOS Bükücü dedi: Kartı donanımsal olarak desteklemesi gerekiyor DX 12 Genişletmek için tıkla... Yazıyor zaten relieved dedi: İnternetten bulduğum kadarıyla çözüm yöntemi denedim ama hâla bu hata. Çözüm yolu nedir? Eki Görüntüle 1198477 Genişletmek için tıkla... DX 12 yazıyor işte relieved dedi: driverı 3 kere güncelleyip yeniden başlatmama rağmen bilgisayarı hala aynı güncelleme karşıma çıkıyor güncel değil diye intelin kendi sitesinden yapıyorum Genişletmek için tıkla... donanım artırmalı gpu'yu açıp oyunu ekle
MacOS Bükücü Hectopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 345 Makaleler 2 Çözümler 1 25 Ekim 2021 #12 mike_wazowski_bruh dedi: Yazıyor zaten DX 12 yazıyor işte donanım artırmalı gpu'yu açıp oyunu ekle Genişletmek için tıkla... Orası Sistemin özelliğini belirtiyor eğer DX 12 ise kart sürücü güncel değildir Artı 0 Eksi
mike_wazowski_bruh dedi: Yazıyor zaten DX 12 yazıyor işte donanım artırmalı gpu'yu açıp oyunu ekle Genişletmek için tıkla... Orası Sistemin özelliğini belirtiyor eğer DX 12 ise kart sürücü güncel değildir
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.589 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2021 #13 Ekran katınızı bilmiyor musunuz? Artı 0 Eksi
KS KS relieved Decapat Katılım 25 Ekim 2021 Mesajlar 11 25 Ekim 2021 #14 Umut Nas dedi: Ekran katınızı bilmiyor musunuz? Genişletmek için tıkla... intel hd graphics Artı 0 Eksi
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.589 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2021 #15 mike_wazowski_bruh dedi: DX 12 yazıyor işte. Genişletmek için tıkla... Son attığı fotoya bak DX11. relieved dedi: Intel HD Graphics. Genişletmek için tıkla... Modeli olmalı onun. Intel® Driver & Support Assistant Bu Intel® Driver & Support Assistant, güncellemelerin mevcut olduğunu algılaarak sisteminizin güncel tutar. www.intel.com.tr Şunu bir indirin. Artı 1 Eksi
mike_wazowski_bruh dedi: DX 12 yazıyor işte. Genişletmek için tıkla... Son attığı fotoya bak DX11. relieved dedi: Intel HD Graphics. Genişletmek için tıkla... Modeli olmalı onun. Intel® Driver & Support Assistant Bu Intel® Driver & Support Assistant, güncellemelerin mevcut olduğunu algılaarak sisteminizin güncel tutar. www.intel.com.tr Şunu bir indirin.
KS KS relieved Decapat Katılım 25 Ekim 2021 Mesajlar 11 25 Ekim 2021 #16 Umut Nas dedi: Son attığı fotoya bak DX11. Modeli olmalı onun. Intel® Driver & Support Assistant Bu Intel® Driver & Support Assistant, güncellemelerin mevcut olduğunu algılaarak sisteminizin güncel tutar. www.intel.com.tr Şunu bir indirin. Genişletmek için tıkla... yükleyip yeniden başlatıyorum yeniden başlattığımda kontrol ettiğimde hala yüklenmemiş olarak gözüküyor Artı 0 Eksi
Umut Nas dedi: Son attığı fotoya bak DX11. Modeli olmalı onun. Intel® Driver & Support Assistant Bu Intel® Driver & Support Assistant, güncellemelerin mevcut olduğunu algılaarak sisteminizin güncel tutar. www.intel.com.tr Şunu bir indirin. Genişletmek için tıkla... yükleyip yeniden başlatıyorum yeniden başlattığımda kontrol ettiğimde hala yüklenmemiş olarak gözüküyor
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.589 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2021 #17 Uygulamayı yükleyip açıp SS atar mısınız? Artı 0 Eksi
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.589 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2021 #19 Son deyip uygulamayı açın. Artı 0 Eksi
KS KS relieved Decapat Katılım 25 Ekim 2021 Mesajlar 11 25 Ekim 2021 #20 Umut Nas dedi: Son deyip uygulamayı açın. Genişletmek için tıkla... Yeniden başlattım hâla aynısı. Dosya Ekleri 1635188495867.png 112,9 KB · Görüntüleme: 33 Artı 0 Eksi