Valorant e-posta erişimi kaybedildikten sonra ne yapılmalı?

Morty258

Decapat
Daha fazla  
E postama giriş yapamıyorum büyük ihtimalle hacklendi hesabımla dair birçok şeyi hatırlıyorum. Ticket oluşturdum ama hala cevap yok daha hızlı yöntem var mı veya başka bir şey mi yapmam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
E postama giriş yapamıyorum büyük ihtimalle hacklendi hesabımla dair birçok şeyi hatırlıyorum. Ticket oluşturdum ama hala cevap yok daha hızlı yöntem var mı veya başka bir şey mi yapmam gerekiyor?

Bilgileri, kredi kartı bilgilerini kullandığın epin kodlarını vs hatırlıyorsan ticketten yardımcı olurlar sabırlı olman lazım.

Yok ama bir daha böyle sorunlarla karşılaşmamak için yeni bir e-posta hesabı aç ve tüm güvenlik önlemlerini aktif et s o gamilde sadece Valorant kalsın ayrıca yeni bir not sayfası açarak şifreni vb. yaz bende bunun karşılığında senden benim sorunuma ytardım etmeni isteyebilir miyim?

Buyur sorunun nedir elimden geleni yaparım.

Bilgileri, kredi kartı bilgilerini kullandığın epin kodlarını vs hatırlıyorsan ticketten yardımcı olurlar sabırlı olman lazım.

Ne kadar sürer tahminen cevap vermeleri?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…