Y yzonuma Femtopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #1 Merhaba, ben hem Valorant şifremi hem de hesabımın bağlı olduğu e-postayi ve onun şifresini unuttum.
GTX 1060 6GB Hectopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 1.216 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #2 yzonuma dedi: Merhaba, ben hem Valorant şifremi hem de hesabımın bağlı olduğu e-postayi ve onun şifresini unuttum. Genişletmek için tıkla... Sonra?
yzonuma dedi: Merhaba, ben hem Valorant şifremi hem de hesabımın bağlı olduğu e-postayi ve onun şifresini unuttum. Genişletmek için tıkla... Sonra?
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 11 Temmuz 2023 #3 "Hesap çalmama yardım eder misiniz?" diye okudum. Hesabın sana ait olduğuna dair ne sunabilirsin? Bu verdiğin bilgiler ile (yani hiç vermediğin) bir şey yapılamaz.
"Hesap çalmama yardım eder misiniz?" diye okudum. Hesabın sana ait olduğuna dair ne sunabilirsin? Bu verdiğin bilgiler ile (yani hiç vermediğin) bir şey yapılamaz.
W wishes ruin life Picopat Katılım 20 Haziran 2023 Mesajlar 496 Çözümler 5 11 Temmuz 2023 #4 yzonuma dedi: Merhaba, ben hem Valorant şifremi hem de hesabımın bağlı olduğu e-postayi ve onun şifresini unuttum. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey yapamazsınız. Destek sizden hesap hakkında detay ister ama siz epostayı bile unuttuysanız bunu da hatırlayacağınızı sanmıyorum. Hatırlıyorsanız belki bir ihtimal ama imkansıza yakın.
yzonuma dedi: Merhaba, ben hem Valorant şifremi hem de hesabımın bağlı olduğu e-postayi ve onun şifresini unuttum. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey yapamazsınız. Destek sizden hesap hakkında detay ister ama siz epostayı bile unuttuysanız bunu da hatırlayacağınızı sanmıyorum. Hatırlıyorsanız belki bir ihtimal ama imkansıza yakın.
Y yzonuma Femtopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #5 Şifremi buldum sorun çözüldü