Valorant e-spor için uğraşmak vs YKS çalışmak

İleriye donuk de olabilir. Nedeni ise eger basarili bir espor oyuncusu, emekli olduktan sonra yayinci olabiliyor, koc olabiliyor, spiker olabiliyor. Yani, kisilige ve basariya bagli denilebilir.

Haklısınız ve çok çok zor dediğiniz yerlere ulaşmak bir de ileri dönük dediğim hayatı boyunca bahsediyorum. Eğer Valorant üzerine uzlaştı diyelim ve oyunda bir zaman sonra değer kaybetti farklı bir oyuna vs. geçerse bunlar hiç kolay değil. Ama eğer YKS de düzgün meslek ile sonsuza kadar devam edebilir.

Oyle kariyeri yok etmek de pek kolay degil. Ben bir suru Valorant esporcusu taniyorum eskisi kadar iyi olmasa da hala fena olmayan takimlarda devam eden. Cok da zor degil, kolay da degil denilebilir. 16-17 yasinda E-Sporcu, bircok takimin isteyecegi kisileri biliyorum. Su an gayet de iyi maas aliyor bir cogu.

Ornek vereyim; ComeBack, yetujey, Wo0t, Lar0k, Loita, RieNs, Alfajer, Ruxic bunlar genc yetenek denilebilir. Yaslarina istersen bakabilirsin, bir cogu E-Sporcu olmasaydi YKS'ye calisirdi muhtemelen ama ben su an o durumdan daha iyi goruyorum.

Son düzenleme:
Tabi ki yks çalışın. yine oyununuzu oynayın ama En azından 2 yıllık meslek yüksek okulu okuyun. İleride bir fabrikada veya iş bulmada işinize yarar. Tamamen valo e spora odaklanmayın sakın.
İyi bir mühendislik istiyorsanız adam akıllı çalışın.

Bu tür işler için hangi yaş aralıkları ideal? 19'um.
Üniversiteyi kazanayım bir düşünmüyor değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…