Valorant editi nasıl olmuş?

Daha fazla  
18 yasindayim 5 yila yakindir grafik tasarim ve video edit isleriylede 1 2 yıldır ama oncesinde aralikli olarak uzun zaman baktim. Bu stilde yaptığım bir animasyon bulunuyor. 7 saat surdu bu isi hobi icin degil mesleki anlamda calismak icin yapiyorum. Bu örnek bir edit.
After Effects'ten yapildi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Çok güzel olmuş müzik de yakışmış ama ben olsam müziği farklı yapardım.

Bu kanal da güzel editler yapıyor. Fikir olsun diye atayım dedim.

Söylenecek söz yok mükemmel.
Güzel ama bu tür fps oyunlarının editi yapılırken mermi ve vurma sesleri kapatılmamalı.
Çok güzel olmuş müzik de yakışmış ama ben olsam müziği farklı yapardım.
Evet muzik farkli olsa daga iyi olurdu cidden ben ritmi wyarlamadan ilk editi yaptim sonradab muzik ekledim o sikinti oldu tesekkurler cok tesekkur ederim yorumlar icin onerdiginiz kanal icin tesekkurler. Bu editi su videodan gaza gelip yapmistim
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Editte bir sıkıntı yokta bazı basslar tutmamış sanki. Artı olarak YT de bu tarz videolardan ses alıp, edit yaptığım klipte kill alınmadan yarım saniye önce koyuyordum ben.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
kötü olmuş. çünkü twixtor kötü, geçişler hazır ya da başka yerden alınmış. efektler de hazır ya da başka yerden alınmış yani edite uymamış. şarkı beatleri kaçırılmış. ve diğer çoğu şeylerde yanlış.

Abladim dusunceniz bu olabilir ancak bana bu konuda be yapmam konusunda oneri verebilirmisiniz kac yildir bu is ile ugrasiyorsunuz bana yardimci olun

Abladim dusunceniz bu olabilir ancak bana bu konuda be yapmam konusunda oneri verebilirmisiniz kac yildir bu is ile ugrasiyorsunuz bana yardimci olun
Efektler bana ait bulunmakta

Bence kötü değil ama fazla kafa karıştırıcı görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…