hAllederiz Kilopat Katılım 20 Eylül 2019 Mesajlar 1.122 Çözümler 2 27 Eylül 2022 #21 Re Malaka dedi: İnsanların beklediği şarkı performansı ektedir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ahjahsah
Re Malaka dedi: İnsanların beklediği şarkı performansı ektedir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ahjahsah
Haluk Albayrak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 3.742 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2022 #22 Bu videoyu izlemeni öneriyorum bir şeyler kapabileceğini düşünüyorum. (HalfEar tarafından yapılan son parta çok dikkatli göz gezdir.) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu videoyu izlemeni öneriyorum bir şeyler kapabileceğini düşünüyorum. (HalfEar tarafından yapılan son parta çok dikkatli göz gezdir.) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Olga666 Kilopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 5.218 Çözümler 28 27 Eylül 2022 #23 hAllederiz dedi: Arkadaslar herkes şarkı hariç güzel demiş iyi dilekleriniz için çok teşekkürler. Şarkı önerebilir misiniz bu tarz videolara uyacak ? Genişletmek için tıkla... https://www.youtube.com/c/frogling Bu kanal uzun süredir edit videoları yapıyor, şarkıları güzel bence. Ona bakarak seçebilirsin. Ama yeni video için Venom şarkısı güzel olur.
hAllederiz dedi: Arkadaslar herkes şarkı hariç güzel demiş iyi dilekleriniz için çok teşekkürler. Şarkı önerebilir misiniz bu tarz videolara uyacak ? Genişletmek için tıkla... https://www.youtube.com/c/frogling Bu kanal uzun süredir edit videoları yapıyor, şarkıları güzel bence. Ona bakarak seçebilirsin. Ama yeni video için Venom şarkısı güzel olur.
Felius06 Decapat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2022 #24 hAllederiz dedi: Arkadaşlar herkes şarkı hariç güzel demiş iyi dilekleriniz için çok teşekkürler. Şarkı önerebilir misiniz bu tarz videolara uyacak? Genişletmek için tıkla... Doja CAT <3
hAllederiz dedi: Arkadaşlar herkes şarkı hariç güzel demiş iyi dilekleriniz için çok teşekkürler. Şarkı önerebilir misiniz bu tarz videolara uyacak? Genişletmek için tıkla... Doja CAT <3
Y YasinTekcan07 Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2022 #25 hAllederiz dedi: Belki bu konuyu 3. defa açıyorum ama her video da farklı eklentiler oluyor. Sürekli üstüne ekleyerek ilerlemek istiyorum. Yorum da pek fazla yapılmıyor videolara. Sizin eleştileriniz önemli benim için. İyi seyirler. video; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... çok iyi eline emeğine sağlık.
hAllederiz dedi: Belki bu konuyu 3. defa açıyorum ama her video da farklı eklentiler oluyor. Sürekli üstüne ekleyerek ilerlemek istiyorum. Yorum da pek fazla yapılmıyor videolara. Sizin eleştileriniz önemli benim için. İyi seyirler. video; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... çok iyi eline emeğine sağlık.