sezoy Centipat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 60 Çözümler 1 18 Ekim 2022 #41 LegendaryDevilHunter dedi: Bence edit de kötü. Genişletmek için tıkla... Hocam ben bunu daha iyi yapmak için ne yapmalıyım o yüzden bu konuyu oluşturdum.
LegendaryDevilHunter dedi: Bence edit de kötü. Genişletmek için tıkla... Hocam ben bunu daha iyi yapmak için ne yapmalıyım o yüzden bu konuyu oluşturdum.
LegendaryDevilHunter Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 6.354 Makaleler 7 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ekim 2022 #42 sezoy dedi: Hocam ben bunu daha iyi yapmak için ne yapmalıyım o yüzden bu konuyu oluşturdum. Genişletmek için tıkla... Gereksiz efektlerden kaçının. Ekran sallama efektleri kullanmayın. Bu iki dediğim şeyi yaparsanız gerisi gelir.
sezoy dedi: Hocam ben bunu daha iyi yapmak için ne yapmalıyım o yüzden bu konuyu oluşturdum. Genişletmek için tıkla... Gereksiz efektlerden kaçının. Ekran sallama efektleri kullanmayın. Bu iki dediğim şeyi yaparsanız gerisi gelir.
sezoy Centipat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 60 Çözümler 1 18 Ekim 2022 #43 LegendaryDevilHunter dedi: Gereksiz efektlerden kaçının. Ekran sallama efektleri kullanmayın. Bu iki dediğim şeyi yaparsanız gerisi gelir. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim.
LegendaryDevilHunter dedi: Gereksiz efektlerden kaçının. Ekran sallama efektleri kullanmayın. Bu iki dediğim şeyi yaparsanız gerisi gelir. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim.
TurkishHepiNeyşın34 Hectopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 2.064 Çözümler 17 18 Ekim 2022 #44 LegendaryDevilHunter dedi: Size iyi (!) bir edit tarifi vereyim. 1 çay kaşığı tuz (Müzik) 10 Bardak yağ (Adam vurduğunuz oyun videosu) 1 bardak şeker (Sallama efekti) Bu malzemeleri 100 derece kaynar suda kaynatın. 10dk sonra elinizde mükemmel bir edit olacak (!) Genişletmek için tıkla... Tarifi denersem nolur acaba, ama yağ pahalı olmaz 1 bardak tuz olacaktı ama. 1 çay kaşığı değil. Son düzenleme: 18 Ekim 2022
LegendaryDevilHunter dedi: Size iyi (!) bir edit tarifi vereyim. 1 çay kaşığı tuz (Müzik) 10 Bardak yağ (Adam vurduğunuz oyun videosu) 1 bardak şeker (Sallama efekti) Bu malzemeleri 100 derece kaynar suda kaynatın. 10dk sonra elinizde mükemmel bir edit olacak (!) Genişletmek için tıkla... Tarifi denersem nolur acaba, ama yağ pahalı olmaz 1 bardak tuz olacaktı ama. 1 çay kaşığı değil.
LegendaryDevilHunter Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 6.354 Makaleler 7 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Ekim 2022 #45 TurkishHepiNeyşın34 dedi: Tarifi denersem ne olur acaba, ama yağ pahalı olmaz 1 bardak tuz olacaktı ama. 1 çay kaşığı değil. Genişletmek için tıkla... Yok hocam o 20Dk'lık çöp editlerde kullanılıyor (!)
TurkishHepiNeyşın34 dedi: Tarifi denersem ne olur acaba, ama yağ pahalı olmaz 1 bardak tuz olacaktı ama. 1 çay kaşığı değil. Genişletmek için tıkla... Yok hocam o 20Dk'lık çöp editlerde kullanılıyor (!)
Kainny Hectopat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 961 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek gabenin öz oğlu 1 Kasım 2022 #46 Direkt çöp demek yerine eksiklikleri, hataları söyleyebilirdiniz. Kimse profesyonel editör olarak dünyaya gelmiyor.
Direkt çöp demek yerine eksiklikleri, hataları söyleyebilirdiniz. Kimse profesyonel editör olarak dünyaya gelmiyor.
TurkishHepiNeyşın34 Hectopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 2.064 Çözümler 17 1 Kasım 2022 #47 Kainny dedi: Direkt çöp demek yerine eksiklikleri, hataları söyleyebilirdiniz. Kimse profesyonel editör olarak dünyaya gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Konuyu niye hortlattın? Neyse gözardı ediyimde çıkmasın bidaha
Kainny dedi: Direkt çöp demek yerine eksiklikleri, hataları söyleyebilirdiniz. Kimse profesyonel editör olarak dünyaya gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Konuyu niye hortlattın? Neyse gözardı ediyimde çıkmasın bidaha
Kainny Hectopat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 961 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek gabenin öz oğlu 1 Kasım 2022 #48 TurkishHepiNeyşın34 dedi: Konuyu niye hortlattın? Neyse gözardı ediyimde çıkmasın bidaha Genişletmek için tıkla... Aynı anda 50 tane konuya baktığım için tarihleri karıştırmışım hocam. Kusura bakmayın.
TurkishHepiNeyşın34 dedi: Konuyu niye hortlattın? Neyse gözardı ediyimde çıkmasın bidaha Genişletmek için tıkla... Aynı anda 50 tane konuya baktığım için tarihleri karıştırmışım hocam. Kusura bakmayın.
MustafaKeremKuruu Decapat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 180 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #49 Konunun yaş ortalaması 10.