Valorant editleri nasıl olmuş?

Makaleler
1
Yer
TR
Daha fazla  
Merhaba.
Daha önce de buna benzer konu açmıştım ve genel olarak beğenilmişti.
Burada kendimi geliştirmek için benim ve arkadaşlarım dışındaki insanların editlerimdeki eksik gördüğü yerleri öğrenmek istiyorum şimdiden teşekkürler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu da gülün diye:

NOT: Videoları bilgisayardan izleyenler için küçük gelebilir Shorts çünkü.

Editler daha agresif olabilir ayrıca videonun kalitesi biraz düşük geldi onun haricinde güzel yapmışsın.

Editler daha agresif olabilir ayrıca videonun kalitesi biraz düşük geldi onun haricinde güzel yapmışsın.

Teşekkürler. Video kalitesini arttırın 1080p 60 FPS tüm videolarım. Buradan izlemeye çalışınca otomatik 480p başlatıyor videoyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…