Valorant editleri yapmak için ücretsiz program önerisi

hreft

Picopat
Daha fazla  
Valorant editleri yapmak istiyorum. Ücretsiz, arayüzü basit bir program önerir misiniz? After Effects biraz karışık geldi.

Valorant editleri yapmak istiyorum. Ücretsiz, arayüzü basit bir program önerir misiniz? After Effects biraz karışık geldi.

CapCut bilgisayar versiyonu var. Bir After Effects etmez tabii ki. Ücretsiz olarak başka aklıma gelmiyor. After Effects öğrenmeniz iyi olur.

Movavi editor kullanabilirsin hem basittir hem de zevkli bir program

CapCut bilgisayar versiyonu var. Bir After Effects etmez tabii ki. Ücretsiz olarak başka aklıma gelmiyor. After Effects öğrenmeniz iyi olur.

Hocam sadece vuruşlarda glow ve Slow Motion eklemek istiyorum CapCut ile yapabilir miyim?

Movavi editor kullanabilirsin hem basittir hem de zevkli bir program.

Bu uygulamayla Slow Motion ve glow yapabilir miyim?

Hocam sadece vuruşlarda glow ve Slow Motion eklemek istiyorum CapCut ile yapabilir miyim?

Bu uygulamayla Slow Motion ve glow yapabilir miyim?

Yaparsınız.

DaVinci Resolve önereceğim ama karmaşık ve profesyonel bir uygulama.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ücretsiz ise Davinchi Resolve var. Paralı alacaksanız. After Effects veya Premiere Pro öneririm.

Başlangıç için Filmora 13 derdim ama ücretsiz ise ya Kdenlive'ya da CapCut öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…