CeboliMan Decapat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Sistem Özellikleri "Remember, switching to your pistol is always faster than reloading..." Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #1 Bugün Valorant indirmek istedim ve indirdim. Fakat eğitim bölümü geçilmiyor çünkü normalde atış yapmam gereken uçan hedef gelmiyor.
Bugün Valorant indirmek istedim ve indirdim. Fakat eğitim bölümü geçilmiyor çünkü normalde atış yapmam gereken uçan hedef gelmiyor.
fordest Centipat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 467 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #2 CeboliMan dedi: Bugün Valorant indirmek istedim ve indirdim. Fakat eğitim bölümü geçilmiyor çünkü normalde atış yapmam gereken uçan hedef gelmiyor. Eki Görüntüle 2221599 Eki Görüntüle 2221600 Genişletmek için tıkla... Bir yerden shift ile geçmeniz gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam. Artı 0 Eksi
CeboliMan dedi: Bugün Valorant indirmek istedim ve indirdim. Fakat eğitim bölümü geçilmiyor çünkü normalde atış yapmam gereken uçan hedef gelmiyor. Eki Görüntüle 2221599 Eki Görüntüle 2221600 Genişletmek için tıkla... Bir yerden shift ile geçmeniz gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam.
Pate Decapat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 532 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #3 CeboliMan dedi: Bugün Valorant indirmek istedim ve indirdim. Fakat eğitim bölümü geçilmiyor çünkü normalde atış yapmam gereken uçan hedef gelmiyor. Eki Görüntüle 2221599 Eki Görüntüle 2221600 Genişletmek için tıkla... Çık gir yapın hocam. Artı 0 Eksi
CeboliMan dedi: Bugün Valorant indirmek istedim ve indirdim. Fakat eğitim bölümü geçilmiyor çünkü normalde atış yapmam gereken uçan hedef gelmiyor. Eki Görüntüle 2221599 Eki Görüntüle 2221600 Genişletmek için tıkla... Çık gir yapın hocam.
KS KS CeboliMan Decapat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Sistem Özellikleri "Remember, switching to your pistol is always faster than reloading..." Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #4 fordest dedi: Bir yerden shift ile geçmeniz gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam. Genişletmek için tıkla... Yok hocam en başta daha tabancayı aldığım yerdeyim. Pate dedi: Çık gir yapın hocam. Genişletmek için tıkla... Denedim yine de olmadı. Artı 0 Eksi
fordest dedi: Bir yerden shift ile geçmeniz gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam. Genişletmek için tıkla... Yok hocam en başta daha tabancayı aldığım yerdeyim. Pate dedi: Çık gir yapın hocam. Genişletmek için tıkla... Denedim yine de olmadı.
Pate Decapat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 532 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #5 CeboliMan dedi: Bugün Valorant indirmek istedim ve indirdim. Fakat eğitim bölümü geçilmiyor çünkü normalde atış yapmam gereken uçan hedef gelmiyor. Eki Görüntüle 2221599 Eki Görüntüle 2221600 Genişletmek için tıkla... Hocam 2 tane bot NPC var onları vurduktan sonra silahını alıp Drone'a ateş ediyosunuz oraya geldiniz mi? Artı 0 Eksi
CeboliMan dedi: Bugün Valorant indirmek istedim ve indirdim. Fakat eğitim bölümü geçilmiyor çünkü normalde atış yapmam gereken uçan hedef gelmiyor. Eki Görüntüle 2221599 Eki Görüntüle 2221600 Genişletmek için tıkla... Hocam 2 tane bot NPC var onları vurduktan sonra silahını alıp Drone'a ateş ediyosunuz oraya geldiniz mi?
KS KS CeboliMan Decapat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Sistem Özellikleri "Remember, switching to your pistol is always faster than reloading..." Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #6 Pate dedi: Hocam 2 tane bot NPC var onları vurduktan sonra silahını alıp Drone'a ateş ediyosunuz oraya geldiniz mi? Genişletmek için tıkla... Videolardan baktım o son kısım. Silahı alır almaz bir tane drone geliyor fakat o bana gelmedi. Normalde böyle olması gerek fakat bende olmuyor. Artı 0 Eksi
Pate dedi: Hocam 2 tane bot NPC var onları vurduktan sonra silahını alıp Drone'a ateş ediyosunuz oraya geldiniz mi? Genişletmek için tıkla... Videolardan baktım o son kısım. Silahı alır almaz bir tane drone geliyor fakat o bana gelmedi. Normalde böyle olması gerek fakat bende olmuyor.
aralulufer Femtopat Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #7 CeboliMan dedi: Bugün Valorant indirmek istedim ve indirdim. Fakat eğitim bölümü geçilmiyor çünkü normalde atış yapmam gereken uçan hedef gelmiyor. Eki Görüntüle 2221599 Eki Görüntüle 2221600 Genişletmek için tıkla... Yapabildinmi bendede var aynı sorun Artı 0 Eksi
CeboliMan dedi: Bugün Valorant indirmek istedim ve indirdim. Fakat eğitim bölümü geçilmiyor çünkü normalde atış yapmam gereken uçan hedef gelmiyor. Eki Görüntüle 2221599 Eki Görüntüle 2221600 Genişletmek için tıkla... Yapabildinmi bendede var aynı sorun